Acheampong: Galatasaray’ın Defansına Acı Çektireceğim

Acheampong: Galatasaray’ın Defansına Acı Çektireceğim

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Belçika'nın Anderlecht takımıyla bu akşam oynayacağı maç, Belçika basınında geniş yer buldu.    Het Nieuwsblad gazetesi, Anderlecht’in yetenekli oyuncusu Frank Acheampong’ın...

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Belçika'nın Anderlecht takımıyla bu akşam oynayacağı maç, Belçika basınında geniş yer buldu.

    Het Nieuwsblad gazetesi, Anderlecht’in yetenekli oyuncusu Frank Acheampong’ın sözlerine yer verdi. Acheampong, "Galatasaray’a karşı her şey mümkün. Hızım ile Galatasaray defansına acı çektireceğim.’’ dedi. Gana asıllı futbolcu bu sene Şampiyonlar Ligi'nde büyük başarı elde etmek istediğini dile getirdi. Geçtiğimiz sene Gana U21 Milli Takımı ile İstanbul Türk Telekom Arena’da maç oynadığını söyleyen Ganalı futbolcu Acheampong Irak’a karşı gol attığını da dile getirdi.

    De Standaard gazetesinin haberinde ise Anderlecht Kulübü Başkanı Roger Vanden Stock’ın açıklamaları öne çıkarıldı. Vanden Stock, “Bu sene takımımızdan daha iyi bir sonuç bekliyorum. Geçen seneye göre özellikle kendi evimizde oynayacağımız maçlarda oyuncularımızdan daha iyi bir performans sağlamalarını istiyoruz. Aslında Galatasaray ile beraberlik bizim için yeterli olabilir.’’ dedi.

    De Morgen gazetesi Anderlecht Futbol Takımı Menajeri Herman Van Holsbeeck’ın ‘hedef üçüncülük’ açıklamasını yazdı. Van Holsbeeck, “Geçen hafta Brugge ve Lier karşısında güzel bir oyun çıkardık. Ama bu akşam bu takımla nerede durduğumuzu göreceğiz. Eğer ilk maçımızda yenilmezsek Arsenal ve Dortmund takımlarından da bir şeyler koparmamız gerekecek. Ama bu takımlardan birisini yenersek üçüncülüğe hedefimizi koyarız.’’ dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.