A Milli Kadın Futbol Takımı'nın medya günü gerçekleştirildi

A Milli Kadın Futbol Takımı'nın medya günü gerçekleştirildi

2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup'ta mücadele edecek A Milli Kadın Futbol Takımı için medya günü etkinliği gerçekleştirildi.

Türkiye Futbol Federasyonunun Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen etkinlikte, A Milli Kadın Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, yardımcı antrenör Begüm Üresin, futbolcular Arzu Karabulut, Emine Ecem Esen, Meryem Cennet Çal, Ümran Özev ve Narin Yakut hazır bulundu.

Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktörü Necla Güngör Kıragası, "Bizler Kadın Milli Takımı olarak C Ligi'nde gösterdiğimiz performansla beraber, artık B Ligi'ndeki maçlarımıza çıkmaya başlayacağız. İlk maçımıza İsviçre gibi çok güçlü, dünya sıralamasında 20. sıralarda yer alan, Dünya Kupası'na katılmış, Avrupa Şampiyonası'na katılmış bir takıma karşı mücadele edeceğiz." ifadelerini kullandı.

İsviçre karşılaşmasını 20 bin seyircinin önünde oynayacaklarını belirten Kıragası, "Bunlar bizim için öngörülebilir stres durumları. Çünkü biz nereden geldiğimizi, nasıl bir oyunla B Ligi'ne çıktığımızı gayet iyi biliyoruz. O yüzden şimdi bu öngörülebilir stresi yöneterek, halkımızı, ulusumuzu en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.