48 saatte İngilizce öğretme garantisi

48 saatte İngilizce öğretme garantisi

Konya İngilizce Öğreniyor Kursu, Türkiye’de yepyeni bir metot geliştirerek kursiyerlere verdiği eğitimle dikkatleri üzerine çekti.

Konya İngilizce Öğreniyor Kursu hakkında bilgiler veren kurs kurucusu İsmail Doğan, Türkiye’de öğrencilere İngilizce’nin yanlış metotlar ile öğretildiğini söyledi. Öğretilen sistemin doğru olmadığını açıklayan İsmail Doğan, “Eğer Türkiye’deki sistem doğru olsaydı şu anda bütün öğrenciler İngilizce konuşuyor olurdu. Okullarda verilen 2 bin – 3 bin saat eğitim ile diğer kurslarda verilen klasik metotlarla 600-700 saat eğitimle İngilizce maalesef öğrenilmiyor. Türkiye’de bir öğrenci en az 10 yıl İngilizce eğitim görüyor lakin İngilizce’de ‘am,is, are ‘konularından öteye gidemiyor. Burada bence öğretmenler ve eğitim sistemini yürütenler kendilerini sorgulamalı” dedi. 

ÖĞRENEMEYEN ÖĞRENCİ YOKTUR

İngilizce’nin tekrara dayalı bir dil olduğunu kaydeden İsmail Doğan, “İngilizce kolay bir dil. Bol bol tekrar ile herkes İngilizce’yi öğrenebilir. Türkiye’de öğrencilerinin İngilizce öğrenememesinin sebebi öğretmenlerdir. Bize göre ‘Öğrenemeyen öğrenci yoktur. Öğretemeyen öğretmen vardır’ Gelin biz size İngilizce’yi öğretelim diyoruz. Öğrenmedim diyenden ücret talep etmiyoruz. Öğrencilerimiz isterlerse 10 gün hiçbir ücret ödemeden derslerimize katılabilirler”  sözlerini kullandı.

İNGİLİZCE PRATİK İMKANI

İngilizce’yi öğrettikten sonra öğrencinin dili konuşması için çaba sarf ettiklerini söyleyen Doğan, “Aslında en can alıcı nokta burası. Konya’da hiçbir kurs öğrencinin İngilizce konuşması için bir çaba sarf etmiyor. Biz yabancı öğretmenlerimizle öğrencilerimize 1 ay pratik imkanı sunarak İngilizce konuşmalarını sağlıyoruz. ‘Ben İngilizce öğreneceğim, öğrenmek istiyorum’ diyen herkesi kursumuza bekliyoruz. Kursumuz hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenler 0551 430 73 06 numarasını arayabilirler ” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.