Zincir market  dev indirimini duyurdu! Bir çok ürün çok ucuza satılacak

Zincir market dev indirimini duyurdu! Bir çok ürün çok ucuza satılacak

Son dönemde, vatandaşların hesaplı ürün arayışları özellikle zincir marketlerde yoğunlaştı. Bu marketlerde yapılan indirimler ve kampanyalar, ekonomik olarak sıkıntı yaşayan vatandaşlar için önemli bir kurtuluş kapısı haline geldi

Ülke genelinde ekonomik zorluklarla boğuşan birçok vatandaş, alım güçlerinin azalmasıyla birlikte tasarruf etme yollarını aramaya başladı. Özellikle asgari ücretle geçimini sağlayan kesim, giderlerini minimum düzeye indirerek bütçelerini dengelemeye çalışıyor.

1-qjvp77qej76wvnwlbyuawa.jpg

Son dönemde, vatandaşların hesaplı ürün arayışları özellikle zincir marketlerde yoğunlaştı. Bu marketlerde yapılan indirimler ve kampanyalar, ekonomik olarak sıkıntı yaşayan vatandaşlar için önemli bir kurtuluş kapısı haline geldi. Hem temel gıda ürünlerinde hem de günlük ihtiyaçların karşılanmasında bu marketlerin tercih edilmesi, bireylerin bütçelerini daha verimli kullanmalarına yardımcı oluyor.

sok-market-basvuru-nasil-nereden-y-exds.jpg

Ancak tasarruf etmek isteyen vatandaşlar sadece alışveriş alışkanlıklarını değiştirmekle kalmıyor. Enerji tüketiminden giyim alışverişine kadar birçok alanda tasarruf yöntemlerini uygulamaya başlıyorlar. İhtiyaçlarıyla lüks tüketim arasındaki dengeyi sağlamaya çalışan vatandaşlar, gereksiz harcamalardan kaçınarak ve bütçe dostu seçenekleri tercih ederek maliyetleri minimize etmeye çalışıyorlar.

llibl-1.jpg

Türkiye'nin en büyük zincir marketlerden biri olan Şok Market birçok üründe indirim yaptığını duyurdu. Ayçiçek yağı, yumurta, zeytin, Çay gibi ürünlerde %45'e varan indirimler gerçekleştirildi.

TÜKONFED Başkanı Aydın Ağaoğlu, gıda ürünlerindeki fiyat indirimlerine dikkat çekerek, "Sütlerin fiyatları 34 ila 42 TL arasında seyrediyordu. Şu anda tam yağlı sütler 24 TL'ye kadar düştü. Ayrıca, tereyağı fiyatları 350-400 TL'ye kadar yükselirken şu anda 259 TL seviyelerinde." şeklinde konuştu.

Temizlik malzemelerinde de indirimlerin olduğunu belirten Ağaoğlu, örnek olarak tuvalet kağıdının fiyatının indirimden önce 219 TL olduğunu, şimdi ise 169 TL seviyelerine gerilediğini açıkladı.

llibl-2.jpg

BİM VE A101 GİBİ DİĞER MARKETLERİN DE İNDİRİM YAPMASI BEKLENİYOR

Ağaoğlu ayrıca, diğer zincir marketler ve ulusal marketlerin de bu tür indirim kampanyalarına katılmasını isteyerek, "Ramazan'ın yarısını geride bıraktık ve bayram sonuna kadar hatta bayramdan sonrasına da bu indirim kampanyalarını devam ettirsinler. 11 ay ticaret yapıp bir ayda sevap toplasınlar. Bu şekilde enflasyonun frenlenmesine de katkı sağlamış olacaklar." şeklinde ifadeler kullandı.

Şok markette İndirimde olan ürünlerden bazıları şöyle

- Yağlı siyah zeytin 119 TL,
- 30'lu yumurta 85 TL,
- 5 Kg un 69 TL,
- 5 Kg şeker 134 TL,
- 5 litre sıvı yağ 194 TL.

Kaynak:Milli Gazete

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum