'Zafer Bayramı, Milletimizin Birlik Ve Beraberlik İçerisinde Yazdığı Destandır'

'Zafer Bayramı, Milletimizin Birlik Ve Beraberlik İçerisinde Yazdığı Destandır'

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı, farklılıklarını zenginlik olarak gören milletin, ortak değerlerde bütünleşerek, birlik ve beraberlik içerisinde yazdığı bir destan olduğunu söyledi. Vali Abdulkadir Yazıcı,...

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı, farklılıklarını zenginlik olarak gören milletin, ortak değerlerde bütünleşerek, birlik ve beraberlik içerisinde yazdığı bir destan olduğunu söyledi.

Vali Abdulkadir Yazıcı, yayıMladığı mesajında Yozgat halkının 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı. Vali Yazıcı, mesajında şu ifadelere yer verdi : "Tüm dünyaya örnek olmuş Aziz Türk milleti, bugün mukaddes vatan topraklarının işgal edildiği dönemde verdiği onurlu mücadele sonunda kazandığı Büyük Zaferi’nin 92. yıldönümünü gurur, coşku ve heyecanla kutlamaktadır. 30 Ağustos Zaferi, farklılıklarını zenginlik olarak gören milletimizin, ortak değerlerde bütünleşerek, birlik ve beraberlik içerisinde yazdığı bir destandır. İstiklal Savaşı’nı taçlandıran, milli ruhumuzu ve onurumuzu yücelten, Türkiye Cumhuriyeti’nin doğuşunu müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi’yle, milletimizin egemenliğinin, kayıtsız-şartsız bağımsızlığının ve ebedi varlığının anıtı dikilmiştir. Milletimiz vatanını, istiklalini ve bayrağını iç ve dış tehlikeler karşısında koruyup müdafaa ederken kahraman Türk Ordusunun da tarihin her döneminde verdiği mücadele, gösterdiği yüksek disiplin, cesaret ve kararlılığı asırlar boyunca hiç değişmemiştir. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi de şükranla anıyor, Yozgatlı hemşerilerimin ve şanlı ordumuzun tüm mensuplarının, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum.”

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.