Yönetim apronda bekliyor

Yönetim apronda bekliyor

Torku Konyaspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Yönetim, nokta transferler için deyim yerindeyse apronda bekliyor. Yabancı bir sol bek ile imza aşamasına gelen Kartal birkaç gün içinde imza attırabilir

Yeni sezona hem saha içinde hem de kulübede güçlü bir kadro ile girmenin hesaplarını yapan Konyaspor’da dış transferde önceliğin iki kenar bek ile Mehmet Güven'den boşalan  ön libero da olduğu bildirildi. Transfer temaslarını önceki gün Ankara’da gerçekleştirilen Federasyon genel kurulunda da sürdüren yeşil-beyazlı yöneticiler, sol bek için Beşiktaş’tan Gökhan Süzen, Erciyesspor’dan Anıl Karayel üzerinde durdukları öğrenildi. Sağ bek konusunda ise Portekizli İvo Pinto’nun öne çıktığı belirtildi. Ön libero için alınması planlanan yabancı futbolcuların isimleri açıklanmazken, Fenerbahçeli Selçuk Şahin’in listede olmadığının altı çizildi.

SELÇUK ŞAHİN'LE ANLAŞMADIK

Yeşil-beyazlı ekibin  basın sözcüsü Ahmet Baydar, medyada yer alan Selçuk Şahin'in Torku Konyaspor ile anlaştığı iddialarına ilişkin, "Selçuk Şahin ile anlaşmadık. Hiçbir görüşme dahi yapmadık" dedi. Baydar, yaptığı açıklamada, sezonun bitmesinin ardından transfer çalışmalarına başladıklarını söyledi. Listelerinde yerli ve yabancı birçok futbolcunun yer aldığını belirten Baydar, "Medyada Fenerbahçe'den ayrılan Selçuk Şahin'in Torku Konyasporla anlaştığına dair haberler yer alıyor. Selçuk Şahin ile anlaşmadık. Hiçbir görüşme dahi yapmadık. Listemizde yer almıyor” diye konuştu.

AHMET İLHAN BULMACASI

Konyaspor’da ayrıca, bir yerli forvet oyuncusu transferi içinde çaba sarfediliyor.Yeşil-beyazlı yöneticilerin, Karabükspor’un başarılı ismi Ahmet İlhan üzerinde durdukları ileri sürüldü. Bu futbolcuya Torku Konyaspor ile birlikte İstanbul Başakşehir, Kasımpaşa gibi kulüplerinde talip olduğu öğrenildi. Ahmet İlhan’ın durumunun Pazartesi günü netleşeceği bildirildi. Diğer yandan transfer döneminin başından beri gündemde olan Anıl ve Traore’nin takıma kazandırılması için çalışmaların da sürdüğü açıklandı.

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.