Yokluğun canımızı yaktı...  Neredesin sen?

Yokluğun canımızı yaktı... Neredesin sen?

Tümosan Konyaspor taraftarı takımın başarılı oyuncusu Sokol Cikalleshi’yi Hatayspor maçında sahada görmek istiyor.

Tümosan Konyaspor Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Hatayspor maçının hazırlıklarını yaptığı çalışma ile sürdürdü.
Pazartesi günü çalışmalarına start veren ve salı günü izin yapan yeşil-beyazlı futbolcular, Kayacık Tesislerinde toplandılar ve haftanın ikinci antrenmanını gerçekleştirdiler. Anadolu Kartalı bugün Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yönetiminde yapacağı idmanla çalışmalarına devam edecek. Futbolcular taktik çalışması yapacak ve cumartesi günkü çalışma sonrasında ise Mersin’e giderek kampa girecek.
CİKALLESHİ İÇİN YOĞUN MESAİ
Tümosan Konyaspor’da son 2 maçı sakatlığı nedeniyle kaçıran deneyimli golcü Sokol Cikalleshi için seferberlik başlatıldı.
Yeşil-beyazlı ekibin 5.haftada Rizespor ile oynadığı karşılaşmada bacağından sakatlanan Sokol Cikalleshi, bundan dolayı Anadolu Kartalı’nın son 2 lig mücadelesinde forma giyememişti. Ankaragücü ve Beşiktaş mücadelelerinde takımını yalnız bırakan Arnavut futbolcunun forvet bölgesindeki eksikliği, oldukça hissedilmişti.
İlk olarak Sokol’un yerini Nelson Oliveira ile doldurmaya çalışan teknik direktör Aleksandar Stanojevic, 2 maçlık denemenin ardından Emrehan Gedikli’ye de görev verip sistem değişikliğine gitmek durumunda kalmıştı.
Tecrübeli oyuncu geride kalan 7 maçın 5’inde forma giydi. Cikalleshi bu maçlarda 3 gol atarken bir de asist yaptı.
Başarılı oyuncu performansı ve çalışkanlığı ile Konyaspor taraftarının gönlünü kazandı. Yeşil-beyazlı taraftarlar takımın gol yükünü sırtlayan Sokol Cikalleshi’yi bir an önce ilk 11’de görmek istiyor. Konyaspor oyuncunun oynamadığı iki maçta sadece tek gol atabildi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.