Yılmaz ve Yaylacı aileleri akraba oldu

Yılmaz ve Yaylacı aileleri akraba oldu

Şehrimizin tanınmış simalarından Yılmaz ve Yaylacı aileleri, evlatlarını evlendirerek büyük bir mutluluk yaşadı.

 

Konfarma Medikal Sahibi Memiş ve Müslüme Yılmaz çiftinin oğulları Samet ile Fatma ve Abdullah Yaylacı çiftinin kızları Cansu gerçekleştirilen görkemli bir nikah ve düğün merasimiyle dünya evine girdi. Yılmaz ve Yaylacı ailelerini bu mutlu günlerinde tüm dost ve akrabaları ile sevenleri de yalnız bırakmadı.

5.jpeg

Yıldız Köşkü Düğün Bahçesi’nde gerçekleştirilen ve Konya'nın tanınmış simalarını buluşturan nikah ve düğün merasiminde Samet ve Cansu çifti, iyi ve kötü günde birbirlerinin yanında olacaklarının ve bir ömrü beraber geçireceklerinin sözünü verirken, genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

4.jpeg

'Allah herkese böyle güzel bir yuva kurmayı nasip etsin.' diyen genç çift, “Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm dost ve akrabalarımız ile arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz.” dediler.

1.jpeg

Yılmaz Ailesi, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan davetlilerle yakından ilgilenirken, misafirlere Geleneksel Konya Düğün Pilavı ikram edildi. Biz de Merhaba Gazetesi olarak Samet ve Cansu çiftine ömür boyu mutluluklar diler, Yılmaz ve Yaylacı ailelerini de tebrik ederiz.

M. Ali NURULLAHOĞULLARI

2.jpeg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.