Yılın stadyumu yarışmasında Konya, Karaman ve Elazığ detayı! Oy verip destek olabilirsiniz

Yılın stadyumu yarışmasında Konya, Karaman ve Elazığ detayı! Oy verip destek olabilirsiniz

Türkiye ve dünya genelinde her yıl düzenlenen yarışmada yılın stadyumu belirleniyor. Yakın zamanda inşa edilen stadyumların olduğu listede Konya, Karaman ve Elazığ detayı dikkat çekti.

Dünya genelinde yılın stadyumu seçilecek. Türkiye'den listeye giren iki stadyum dikkat çekti. Yakın zamanda inşa edilen stadyumların yer aldığı yarışmada adaylar belli oldu.

Türkiye'den iki stadyum, StadiumDB.com tarafından "Yılın Stadyumu" yarışması için aday gösterildi.

35 STADYUM YARIŞACAK

Karaman Futbol Kulübü’ne de ev sahipliği yapan Karaman Stadyumu ve Elazığ Stadyumu diğer 35 stadyumla birlikte yarışacak. Seçilen stadyum, 'Yılın stadyumu' olarak adlandırılacak. Geçtiğimiz yıl açılışı yapılan stadyumlar arasında yapılan seçimde yılın stadyumu belirleniyor. Yarışma 14. kez yapılıyor.

karaman-3.webp

Listede Konya Stadyumu ise yer almadı. 2015 yılındaki yarışmada dünyanın en iyi 5. stadyumu seçilen Konya Stadyumu 42 bin 42 kişilik kapasitesiyle dikkat çekiyor.

2023 yılın en iyi stadyumu seçmesinde Dalian Suoyuwan Park Stadı, Dong’an Lake Sports Park Stadı, Nemzeti Atlétikai Központ Stadyumu, Nelson Mandel Stadyumu, Al Ettifaq Club Stadyumu ve BBBank Wildpark gibi büyük ve etkileyici stadyumlar da yer alıyor.

cin-3.jpg

KARAMAN STADYUMU İÇİN NASIL OY VERİLİR?

Oy vermek için öncelikle stadiumdb.com sitesine gidin. Sitede bulunan 35 aday arasından 'en iyi beş' stadyumu seçmeniz gerekiyor. En iyi stadyuma 5 yıldız, ikinciye 4 yıldız ve benzer şekilde 3, 2 ve 1 yıldız verin. Beş stadyum seçmeyi unutmayın, aksi takdirde oyunuz sayılmayacak! Tüm puanlar dağıtıldığında, listenin altındaki 'Oy Ver' düğmesine basın. Lütfen oy içeren e-posta veya özel mesaj göndermeyin, bunlar dahil edilmeyecektir.

whatsapp-image-2024-03-06-at-09-48-27.jpeg

OY VERME İŞLEMİ BU TARİHE KADAR DEVAM EDİYOR

Oy verme işlemi 10 Şubat'ta başladı ve 10 Mart 2024 gece yarısına (Orta Avrupa Saati) kadar devam ediyor. En yüksek oyu alan stadyum birinci olacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum