Yavru Kartal 3 oyuncu ile sözleşme imzaladı

Yavru Kartal 3 oyuncu ile sözleşme imzaladı

Sezonun ikinci yarısına yenilenmiş bir kadro ile başlayan 1922 Konyaspor 3 futbolcu ile sözleşme imzaladı.

Transferlerle ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “

Konya ve Türk futboluna genç yetenekler kazandırmayı kendisine ilke edinen 1922 Konyaspor, kadrosunu son olarak Meram Kara Kartallar forması giyen 2005 doğumlu kanat oyuncusu Hasan Hüseyin Öztürk ile güçlendirdi.

Konya futbolunun son dönemlerinde öne çıkan isimleri arasında olan Hasan Hüseyin Öztürk’e hoş geldin der, yeşil-beyaz forma altında başarılar dileriz.

İmza töreninde dilek ve temennilerini ifade eden Kulüp Başkanımız Osman Baharoğlu, aramıza yeni katılan Hasan Hüseyin’den beklentilerinin oldukça yüksek olduğunu ve hayallerine kavuşabilmesi için çok çalışması gerektiğini vurguladı.

HOŞ GELDİN EMRE MAVİ

1922 Konyaspor’umuz, son olarak Ömeranlıspor forması giyen 2000 doğumlu kaleci Emre Mavi ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Emre Mavi’ye hoş geldin der, yeşil-beyaz forma altında başarılar dileriz. Emre, takımımızda 98 numaralı formayı giyecektir.

HOŞ GELDİN HACI ÖMER DOĞRU

1922 Konyaspor’umuz, son olarak Kırşehir FSK forması giyen 1997 doğumlu forvet oyuncusu Hacı Ömer Doğru ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Kulübümüzün formasını daha önce de terleten Hacı Ömer Doğru’ya hoş geldin der, yeşil-beyaz forma altında başarılar dileriz. Hacı Ömer, takımımızda 9 numaralı formayı giyecektir.”

SPOR SERVİSİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum