Wonder Woman 2017 Filmi Hakkında

Wonder Woman 2017 Filmi Hakkında

Wonder Woman 2017 Filmi Hakkında

Wonder Woman, kurşun geçirmez özelliği olan düşmanlar tarafından gelen kurşunlardan etkilenmediği gibi  bu kurşunları geldiği yere geri püskürten ve yarı Tanrı yarı insan olan,  DC comics karakteri olan bir süper kahramandır. Adalet Ligi yani Justice League'de yer alan en güçlü süper kahramanlardan biridir. Amazon kraliçesi Hippolyte’nin Tanrılara yalvarması sonucu kilden yapılan bir heykele Zeus’un can vermesi sonucu yarı tanrı yarı insan olarak dünyaya gelmiştir. Wonder Woman ilk kez 1996 yılında film yapılmak istenmiş ama o tarihten bu yana 2014 yılına kadar bir türlü proje aşamasına geçirilememiştir. 2014 yılında onay verilen proje ile film yapılması uygun görülmüş ve 2015 yılının sonunda çekimlerine başlanılmıştır. adlı filmin çekimleri 2016 yılında bitmiştir.

 

Wonder Woman adlı filmde Diana Price yani bildiğimiz ismiyle Wonder Woman, Themyscira adı verilen sadece Amazon savaşçı kadınlardan oluşan bir nüfusa sahip olan, bu Amazon savaşçı kadınlardan başka hiç kimsenin yaşamadığı ve hiçbir erkeğin bulunmadığı tropikal adada yaşamakta olan, aldığı savaş eğitiminden dolayı muazzam bir savaş yeteneğine sahip olan, Zeus tarafından can verilmiş yarı Tanrı yarı insan olan bir Amazon Savaşçısıdır. Adaya bir gün Amerikan hava kuvvetlerinin bir uçağı kaza sonucu düşer. Diana savaş uçağın düştüğü yere giderek savaş uçağı pilotu Steve Trevor'ı kurtarır. Tropikal adada erkek yaşamadığı için Diana ilk kez hayatında erkek görmektedir. Savaş uçağı pilotu Steve Trevor, Diana'ya dünyanın büyük bir savaş yaşadığını ve savaşın gitgide dünyayı daha kötü bir yer haline getirdiğini öğrenmesi üzerine doğduğundan beri yaşamakta olduğu adayı terk ederek savaşı sonlandırmak için savaş uçağı pilotu Steve Trevor ile birlikte yola koyulur. Bir yandan tropikal adadan ayrılarak ilk defa uygarlık ile tanışacak bir yandan da insan üstü yeteneklerini kullanarak savaşı sonlandırmaya çalışacaktır.

 

adlı film 2017 yılı Amerikan Birleşik Devletleri yapımı bir filmdir. Macera, aksiyon ve fantastik türlerini içeren Wonder Woman adlı film 2 Haziran 2017 tarihinde ülkemizde vizyona girecektir.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.