Whatsapp aut MessageMe in ! SMS tarih oluyor

Whatsapp aut MessageMe in ! SMS tarih oluyor

Evet artık GSM şirketleri üzerinden SMS atmak tarihe tam olarak karışacak. MessageMe ile İnternet ağı ile ücretsiz olarak mesaj atabileceksiniz.

Evet artık GSM şirketleri üzerinden SMS atmak tarihe tam olarak karışacak. MessageMe ile İnternet ağı ile ücretsiz olarak mesaj atabileceksiniz.
Akıllı telefon kullanıcıları için sunulan uygulamalara her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Bunlardan biri de MessageMe. Bu uygulama hem Android hem de ios işletim sistemine uygun olan bu uygulama, SMS devrini tamamen bitireceğe benziyor. Akıllı telefon kullanıcıları için rağbet görecek uygulamalardan biri ve "mesajlaşmanın en hızlı ve eğlenceli yolu" sloganı ile iddialı bir giriş yapıyor. MessageMe uygulamasının ne derece beğeni kazanacağını kısa süre sonra göreceğiz, WhatsApp egemenliğini gölgede bırakacağı düşünülen bu uygulama şimdiden merak uyandırmaya başladı.

MessageMe uygulaması internet üzerinden mesajlaşma olanağı sunuyor. Üstelik WhatsApp uygulamasında olduğu gibi numara bilgisinin olması da gerekmiyor. BBM uygulamasında olduğu gibi bir PİN numarası kullanılıyor. Bu PIN bilindiği takdirde kolaylıkla iletişim sağlanabiliyor. Artık sadece rehberinizde kayıtlı olan kişilerle değil, PIN numarasını bildiğiniz herkesle MessageMe uygulaması aracılığıyla iletişim kurabilirsiniz. İletişimi kolaylaştırmak için piyasaya sunulan uygulamalardan biri de artık MessageMe.

MessageMe uygulamasının benzeri olan birçok uygulama bulunuyor. Bunu diğerlerinden ayıracak önemli özellikler de söz konusu. Bu uygulamayı kullanabilen kişiler arkadaşlarına çizim yapıp gönderebiliyorlar. Artık sadece yazdıklarınızı değil çizdiklerinizi de arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Aynı zamanda Youtube içerisinde yer alan videoları da göndermeye olanak sağlayan bu uygulama, iTunes üzerinden şarkı paylaşmaya da olanak sağlıyor.

Uygulamayı ios ya da Android işletim sistemine sahip cihazlara indirilebilirsiniz. İndirme işleminin ardından kendiniz bir profil oluşturmanız gerekiyor. Oluşturduğunuz profil ile başkalarının sizi uygulama içerisinde nasıl görmesini istediğinize karar verebilirsiniz. Aynı zamanda ayarlar sayesinde uygulama kullanıcıları tarafından rahatlıkla buluna bilmeye olanak sağlayabilirsiniz. Uygulama tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor. İşletim sisteminize uygun mağazaya giriş yaparak yeni uygulamayı kolayca indirebilirsiniz.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.