Vm Medical Park’ta Yeni Genel Müdür Göreve Başladı

Vm Medical Park’ta Yeni Genel Müdür Göreve Başladı

Kocaeli’de 1 yıl önce hizmete açılan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nde yönetim değişikliğine gidildi.VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nde gerçekleşen yönetim değişikliği sonrasında yeni yönetim d...

Kocaeli’de 1 yıl önce hizmete açılan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nde yönetim değişikliğine gidildi.

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nde gerçekleşen yönetim değişikliği sonrasında yeni yönetim düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı. Hastanenin kuruluşundan itibaren Genel Müdürlük görevini üstlenen Dr. Necip Kozalı, Medical Park Hastaneler Grubu Koordinatörü olurken, Medical Park Kocaeli Hastanesi’nde Genel Müdürlüğü’ne Doc. Dr. Soner Şahin olarak atandı.

Düzenlenen toplantının açılış konuşmasında çalışma söz alan VM Koordinatörü Necip Kozalı, devrettiği görevinde birlikte çalıştığı arkadaşlarına teşekkür etti. Daha sonra söz alan yeni Genel Müdür Doc. Dr Soner Şahin ise yeni görevi öncesinde heyecanlı olduğunu dile getirerek, “VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, profesyonel ekibi ve yönetimiyle tüm branşlarda verdiği üstün tıbbi hizmet ve bakım anlayışını devam ettirip, büyük işlere imza atmaya devam edecektir” dedi.

Genel Müdür Doc. Dr. Soner Şahin’in ardından söz alan Medical Park Hastanesi Başhekimi Göksel Ensari de, “Son derece deneyimli ve değerli bir ekiple çalışmaktan dolayı onur ve mutluluk duyuyorum . VM Koordinatörümüz Dr. Necip Kozalı’nın desteği ve Genel Müdürümüz Doç. Dr. Soner Şahin’in deneyimleri ile bundan sonrası hizmet kalitemizin artarak devam edecektir” diye konuştu.

Konuşmaların ardından eski ve yeni yönetimin birlikte hatıra fotoğrafının çekilmesiyle program sona erdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.