Valon Ethemi’den çok şık siftah

Valon Ethemi’den çok şık siftah

Tümosan Konyaspor’un devre arasında İstanbulspor’dan transfer ettiği sol kanat oyuncusu Valon Ethemi yeşil-beyazlı forma ile gol siftahını yaptı.

Ethemi Pendikspor karşısında galibiyeti getiren ikinci golü kaydetti. Kuzey Makedonyalı Tümosan Konyaspor’un Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Siltaş Yapı Pendikspor ile oynadığı maça yedek olarak başladı. Ethemi maçın 63. dakikada Louka Prip’in yerine oyuna dahil oldu. Başarılı futbolcu oyuna dahil olduktan 10 dakika sonra takımının ikinci golüne imza attı. Ethemi maçın 73. dakikasında Hadebe’den aldığı pasla ceza sahası içi sol çaprazından şık bir vuruş yaptı ve top ağlarla buluştu.
Tecrübeli oyuncu bu golle birlikte Konyaspor’da ilk golünü atmış oldu. Daha önce takıma bir asistlik katkı sağlayan Valon Ethemi kritik galibiyette önemli rol oynadı.
Şuana kadar Konyaspor forması ile 6 Süper Lig maçına çıkarken 302 dakika sahada kaldı. Kuzey Makedonyalı oyuncu 3 maça ilk 11’de başlarken üç maçta ise oyuna sonradan dahil oldu. Ethemi bir kez de Türkiye Kupası maçında yeşil-beyazlı formayı giydi.
MAÇ SONUNDA ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ
Tümosan Konyaspor’un devre arasında İstanbulspor’dan transfer ettiği sol kanat oyuncusu Valon Ethemi yeşil-beyazlı forma ile gol siftahını yaptı. Ethemi Pendikspor karşısında galibiyeti getiren ikinci golü kaydetti. Kuzey Makedonyalı oyuncu gol sonrası büyük sevinç yaşarken taraftara da büyük bir mutluluk yaşattı. Ethemi karşılaşma sonunda Pendikspor deplasmanında kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara üçlü çektirerek galibiyeti kutladı.
FERHAT TÜRKOĞLU

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.