Validebağ'da Polisler Eylemcilerin Çadırına Sığındı

Validebağ'da Polisler Eylemcilerin Çadırına Sığındı

Üsküdar Validebağ Korusu'da yapılmak istenen inşaat için, soğuk ve yağmura rağmen eylemciler kurdukları çadırlarda protestolarına devam ediyor. Yağmurdan etkilenen alanındaki polisler, eylemcilerin kurdukları çadırlar ve şemsiyelere sığındı....

Üsküdar Validebağ Korusu'da yapılmak istenen inşaat için, soğuk ve yağmura rağmen eylemciler kurdukları çadırlarda protestolarına devam ediyor. Yağmurdan etkilenen alanındaki polisler, eylemcilerin kurdukları çadırlar ve şemsiyelere sığındı.

Validebağ'da yapılmak istenen inşaat için günlerdir süren eylemler devam ediyor. Eylemciler yağmura rağmen çadırlarda tepkilerini sürdürüyor. Yağmurdan etkilenen polisler de eylemcilerin kurdukları çadırlar şemsiyelerin altına sığındı. Belediye görevlilerinin ve polislerin olay yerinden ayrılmaması nedeni ile eylemlerini sürdürdüklerini belirten Burak San, "Belediyeden insanlar geldi içeri girdi bugün hepsini izledik. Ümidimiz bugün ve yarın bir olay olmadan bu alandan çıkmaları. Onlar çıkarsa zaten bizde bu alandan çıkacağız. Görevliler ve polisler çıkana kadar buradayız. Onlar gitmeden biz gitmeyeceğiz. Çevredeki vatandaşlar bize yardımcı oluyor. Bize yemek getiriyorlar. Aramızdalar bize karşı olan kimse yok." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.