Vali Demirtaş, Çelikhan'da Esnafı Ziyaret Etti

Vali Demirtaş, Çelikhan'da Esnafı Ziyaret Etti

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, bir dizi ziyaret ve inceleme için Çelikhan ilçesini ziyaret etti. Çelikhan Hükümet Konağı önünde Kaymakam Adem Kaya, Belediye Başkanı Mustafa Bulut ve ilçe yöneticileri tarafından karşılanan Vali Mahmut...

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, bir dizi ziyaret ve inceleme için Çelikhan ilçesini ziyaret etti.

Çelikhan Hükümet Konağı önünde Kaymakam Adem Kaya, Belediye Başkanı Mustafa Bulut ve ilçe yöneticileri tarafından karşılanan Vali Mahmut Demirtaş, ilçeye yeni atanan Kaymakam Adem Kaya’ya yeni görevinin 'hayırlı' olmasını diledi.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından belediyeye geçen Vali Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı Mustafa Bulut’tan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali Mahmut Demirtaş, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Çelikhan esnafını ziyaret etti. Çelikhan ilçesinin her yönüyle örnek bir ilçe olduğunu belirten Vali Mahmut Demirtaş, “Çelikhanlı vatandaşlarımızı çok seviyoruz. Çelikhan ilçemiz sahip olduğu iklim ve doğasıyla en güzel ilçelerimizden bir tanesi. Her fırsatta ilçelerimizi ve köylerimizi ziyaret ederek, buradaki kamu yatırımlarımızı ve gelinen noktayı bizzat yerinde görerek takipçisi oluyorum. Çelikhan ilçemizin de sorunlarının giderilmesi noktasında yoğun gayret sarf ediyoruz.” dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.