Uşak zor bir deplasman

Uşak zor bir deplasman

Torku Konyaspor’da cumartesi günü deplasmanda oynanacak Uşak Sportif maçının hazırlıkları devam ediyor. Kulüp yönetim kurulu üyesi Mehmet Ali Uslu kendilerini çok zor bir maçın beklediğini söyledi

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor sezonun 7.hafta maçında deplasmanda Uşak Sportifile karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip yarın Uşak’a hareket edecek Torku Konyaspor’un kafile başkanlığını yönetim kurulu üyesi Mehmet Ali Uslu yapacak.

Takımla ilgili genel bir değerlendirme yapan  Uslu Aynı puana sahip iki takımın mücadelesinin çok çekişmeli geçeceğini söyledi. Mehmet Ali Uslu, “İlk 6 hafta geride kaldı. Bu süreçte 3 galibiyet alarak averajla 7. sırada yer aldık. Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağımız rakibimizin de bizim gibi 3 galibiyeti var. Kısa süre önce yaşadıkları antrenör değişikliği ile bir çıkış yakaladılar. Biz de geçtiğimiz hafta sonunda Konya’da iyi oynayarak güzel bir galibiyet aldık. Kaybettiğimiz 3 maçta ise takımımız iyi mücadele etmiş ancak bunu sonuca yansıtamamıştı. Oyuncularımız çok iyi çalışıyor ve her geçen gün eksiklerini gideriyorlar. Takımdaki arkadaşlık da çok üst seviyede. Hafta sonunda Uşak’ta işimizin kolay olmadığını biliyor, basketbolseverler için çok heyecanlı ve çekişmeli bir maç olacağını düşünüyorum” dedi. 

NAMAL’DAN TORKU’YA DESTEK

Torku Konyaspor Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu Konya Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ile bir araya geldi.Torku Konyaspor Basketbol takımının oynadığı basketboldan heyecan duyduğunu dile getiren Hüseyin Namal; “Genç ve dinamik bir yönetiminiz var. Tüm üyeleriniz maddi-manevi fedakarlıklarda bulunuyorlar. Bunun farkındayız. Sizin yaratmış olduğunuz bu güzel enerji de takımınıza yansıyor. Maçlarınızı takip ediyorum ve son derece keyif alıyorum. Oynadığınız basketbol göze çok hoş geliyor ve heyecan veriyor. Bundan sonraki maçlarınızda da tüm sezon boyunca başarılar diliyorum. Sizi takip etmeye devam edeceğim” dedi.

HASILAT ERMENEK’E GÖNDERİLDİ

Torku Konyaspor Basketbol Kulübü daha önce yaptığı açıklama ile Rönesans Ankara TED Kolejliler maçının hasılatının Ermenek’te yaşanan faciada hayatını kaybeden madencilerin acılı ailelerine gönderileceğini açıklamıştı. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan basın sözcüsü Tunahan Turhan paraların Konya Ermenekliler Derneğine teslim edildiğini söyledi Turhan, “Geçen hafta sonu oynadığımız Rönesans Ankara Ted Kollejliler maçından elde edeceğimiz hasılat gelirini Ermenek'te yaşanan facianın üzerine, maden içerisinde kalan işçilerimizin zor durumda olan ailelerine bağışlayacağımızı duyurmuştuk. Bilet satışı yaptığımız firmanın bize gönderdiği raporla toplanan gelir belli olmuştur.  5lira olan biletlerimize toplam talep bin 48 adettir. Davetiyeler ve kombinelerle maçta yaklaşık 2 bin 200 kişi yer almıştır. Herhangi bir kesinti yapmadan maç günü yapılan masrafları düşmeden tamamı olan tutar 5 bin 240lirayı 7 bin liraya tamamlayarak Konya Ermenekliler Derneğine teslim ettik” ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.