UEFA Konyaspor’u resmen Açıkladı

UEFA Konyaspor’u resmen Açıkladı

UEFA resmi internet sitesinden yaptığı duyuru ile Atiker Konyaspor’u Avrupa Kupalarında gruplara direkt katılacak 16 takım arasında açıkladı. Zorlu rakiplerle karşılaşacak yeşil-beyazlı ekip 4. torbadan kura çekimine katılacak

UEFA resmi sitesinden Avrupa Kupalarına gruplara direkt olarak katılacak takımları açıkladı. Gruplara kalacak takımlar arasında Atiker Konyaspor'da yer aldı.  UEFA'da grup kuraları 26 Ağustos'ta çekilecek. Temsilcimiz ilk maçını 15 Eylül'de oynayacak. Yeşil-beyazlı ekibin direkt gruplara katılacak 15 rakibi de belli oldu. Buna göre Avrupa futbolunun kulüpler bazında iki numaralı organizasyonu olan UEFA Avrupa Ligi’ne direkt olarak grup aşamasında başlayacak Konyaspor’u zorlu rakipler bekliyor.

ATİKER KONYASPOR’U ZORLU RAKİPLER BEKLİYOR 

Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarına katılacak yeşil-beyazlılar, Avrupa’nın üst düzey liglerinden takımlarla eşleşecek. 4. torbadan lige katılacak Atiker Konyaspor ile birlikte gruplarda direkt mücadele edecekler diğer ekipler şu şekilde:  Athletic Bilbao, Celta Vigo(İspanya), Manchester United, Southampton(İngiltere), Schalke, Mainz 05(Almanya), Fiorentina(İtalya), Braga(Portekiz), Nice (Fransa), Zenit(Rusya), Zorya(Ukrayna), Feyenord(Hollanda), Standart Liege(Belçika), İnternazionale(İtalya) ve Zürich(İsviçre)

Konyaspor ile birlikte 16 takımın direkt katılması kesinleşirken, kalan 32 takımın 10’u şampiyonlar ligi elemesinden ve 22’si de Play-Off karşılaşmalarından gelecek.

AVRUPA MAÇLARI KOMBİNEYE DAHİL

Yeni sezonda tarihinde ilk kez Avrupa Arenasında mücadele edecek  Atiker Konyaspor’da iç sahada oynanacak maçlar kombinelere dahil edildi. Kombine alan yeşil-beyazlı taraftarlar bu maçları da kombineleri ile izleyebilecek.  Basın sözcüsü Ahmet Baydar kombine ile ilgili açıklamasında Avrupa maçlarının da kombinelere dahil edildiği ifade ederek,  “Bu sezon bilindiği üzere takımımız hem şehrimizi hem de Türkiye’yi Avrupa’da temsil edecek. Bunun yanı sıra ligde ve Türkiye Kupası da olmak üzere üç kulvarda mücadele edeceğiz. Geçtiğimiz sezona göre yüzde 20 oranında artırdığımız kombine fiyatlarına Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi maçlarını da dahil ettik. Herkesin malumu olduğu üzere, son derece zorlu bir sezon bizleri bekliyor. Geçtiğimiz sezonda elde ettiğimiz başarıyı tekrar etmek, daha yukarı sıraları hedeflemek için taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Gün Konyasporluluk günü. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuzda neler yapabildiğimizi birkaç sezondur herkese gösteriyoruz. Önümüzdeki sezon UEFA maçlarını da hesaba kattığımızda rekor sayıda kombine kart satışı bekliyoruz. Avrupa’da kombine kart satışları 30 binlerden başlıyor. Artık Atiker Konyaspor’umuzda bir Avrupa takımı. Örnek bir sezon geçiren taraftarımızın geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda kombine satışlarına ilgi göstereceğine ve  Avrupa yolunda takımımızı yalnız bırakmayacağına olan inancımız tam..." diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.