Türkiye'nin en lüks AVM'si resmen satıldı! Yeni sahibi şaşırtan projeyi hayata geçirecek

Türkiye'nin en lüks AVM'si resmen satıldı! Yeni sahibi şaşırtan projeyi hayata geçirecek

Türkiye'nin en lüks AVM'si olarak bilinen İstinyePark resmen satıldı. AVM'nin yeni sahipleri belli oldu. AVM için yeni proje belli oldu.

Türkiye genelinde son yıllarda büyük şirketlerin alınıp satılması gündemden düşmüyor. El değiştiren işletmelere ülkenin en lüks AVM'si eklendi.

2007 yılında kullanıma açılan İstinyePark, Türkiye'nin en lüks AVM'si olarak biliniyor. Gün içerisinde on binlerce kişiyi ağırlayan AVM'nin sahibi olan şirketeler arasındaki hisse satışı bugün tamamlandı ve AVM'nin tamamı, tek bir şirketin oldu.

istinye.webp

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde bulunan İstinyePark, konumu gereği ünlü oyuncuların, iş insanlarının uğrak noktası haline gelmiş durumda.

AVM'NİN TEK SAHİBİ ORJİN GAYRİMENKUL OLDU

2007 yılında açılan alışveriş merkezi, her gün on binlerce müşteri çekmekte ve bölgenin cazibe merkezi olarak bilinmekte. Patronlar Dünyası'nda yer alan habere göre, şirketin hisselerinin önemli bölümünü elinde bulunduran Orjin Gayrimenkul, Doğuş Gruba ait %42 oranındaki hisseleri de satın alarak AVM'nin tek sahibi oldu.

istinye-park.webp

"İSTİNYEPARK MARKASI TÜRKİYE SINIRLARINI AŞTI"

İmza töreninde konuşan Orjin Grup Eş Başkanları Zafer Kurşun ile Zafer Yıldırım, İstinyePark markasının bilinirliğinin ülkemiz sınırlarını aştığını, her sene dünyanın dört bir yanından milyonlarca turiste ev sahipliği yaptığını, İstinyePark İstanbul ve İstinyePark İzmir alışveriş merkezlerinin konseptleri ve marka karmaları bakımından bütün ziyaretçilerin beğenisi ile takdirini kazandığını dile getirdi.

AVM İÇİN YENİ PROJENİN DETAYLARI BELLİ OLDU

Eş Başkanlar; İstinyePark İstanbul’da süren yenileme projesi kapsamında Haziran’da yeni restoran, kafeler ve mağazaların faaliyete geçeceğini, böylece ziyaretçilere yeni lezzet ve deneyim alanları sunacaklarının altını çizdi.

Bundan sonraki hedefler ise İstinyePark’ı bir Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’na dönüştürerek halka arz etmek olarak belirlendi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.