Türkiye - Romanya maçı hangi kanalda?

Türkiye - Romanya maçı hangi kanalda?

Türkiye - Romanya maçı saat kaçta hangi kanalda ne zaman?

Türkiye - Romanya maçı ne zaman? Türkiye - Romanya maçı hangi kanalda? Türkiye - Romanya eleme maçı hangi ülkede oynanacak? Türkiye - Romanya d grubu eleme maçı saat kaçta başlıyor?Türkiye - Romanya maçı saat kaçta hangi kanalda ne zaman?

A Milli futbol takımımız 10 eylül salı akşamı Bükreş'te Romanya'ya karşı oynamak için sahaya çıkacaklar. Türkiye, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki rakibimiz Roman'ya ile karşı karşıya gelecek.

Romanya maçını Norveç Futbol Federasyonu'ndan Svein Oddvar Moen yönetecek. Bükreş'teki National Arena'da saat 21.00'de başlayacak karşılaşmada Moen'in yardımcılıklarını Kim Haglund ve Frank Andas yapacak.

A Millilerimiz 10 Eylül Salı gecesi Bükreş'te tamam mı devam mı maçında Romanya karşısına çıkacak. 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki rakibimiz Romanya ile oynayacağımız maç 10 Eylül salı günü saat 21.00'te Star TV'den yayınlanacak .

Milliler, Romanya ile oynayacağı karşılaşma için 9 Eylül Pazartesi günü saat 12.00'de Bükreş'e hareket edecek. Romanya maçının son çalışması Bükreş Ulusal Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve ilk 15 dakikası basına açık olacak. Antrenmandan önce bu akşam A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim basın toplantısı yaptı

Mucize arayışı içerisindeyiz"

Fatih Terim, grupta bir mucize arayışı içerisinde olduklarını dile getirerek, Romanya maçının önemini bildiklerini ifade etti.

Oyuncularına güvendiğini vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Yarın Romanya'nın bizi yenmesi veya berabere kalması halinde neler olacağını hepimiz biliyoruz. Ancak, iki şeyi biz çok net oyuncularımıza anlatıyoruz. Bir tanesi hata yapmaktan korkmamaları, bir de yenilmekten korkmamaları. Zaten kaybedeceklerimizi kaybetmişiz. Bundan sonra da çekineceğimiz herhangi bir şey olmaz. Çıkıp oynayacağız. Romanya Milli Takımı'nın son dönemlerin en iyi takımı olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle Macaristan maçında çok iyi oynadılar. İşimiz seyirciyle beraber de kolay değil, ancak ben futbolcularıma güveniyorum" diye konuştu.

Bir basın mensubunun, Romanya Teknik Direktörü Victor Piturca'nın, "Türkiye kazansa bile şansı çok düşük" şeklinde bir demeç verdiğini belirtmesi üzerine Fatih Terim, "Ben onu şöyle düzelteyim. Meslektaşımın söylediği çok da yanlış değil. Estonya ile dışarıda, Hollanda ile içeride oynayacağız. 'Romanya'yı yenmekle bitmiyor' demek istemiştir herhalde. Bu bir gerçek ama şöyle yapalım isterseniz, biz Romanya'yı yenelim sonra bakarız. Böylesi daha kolay" karşılığını verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.