Türkiye Oryantiring Şampiyonası Şehitleri Anma 2.Kademe Yarışı Tamamlandı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Şehitleri Anma 2.Kademe Yarışı Tamamlandı

Türkiye Oryantiring Federasyonu; 2023-24 sezonu faaliyet programı çerçevesinde Türkiye Oryantiring Şampiyonası Şehitleri Anma 2.Kademe Yarışı 23-24 Aralık 2023 tarihlerinde Muğla’da yapıldı.


Yarışmalara muhtelif illerimizden 85 kulüp, 474 Kadın ve 728 erkek sporcumuz olmak üzere toplamda 1202 sporcumuz katıldı. İlk günkü yarışa Ula ilçesi yakınlarındaki ormanlık alanda start verilirken, şampiyona, Menteşe ilçesinde yapılan tarihi Muğla evleri yarışları ile tamamlandı.
Federasyon Başkanımız Prof. Dr. Tekin Çolakoğlu ise organizasyonda sporcuların kıyasıya mücadele verdiğini, Muğla'nın iklimi, coğrafyası ve doğal güzellikleriyle ülkenin önde gelen şehirlerinden olduğunu belirtti. Ayrıca, "Ülkenin değerlerine ve çocuklarına bu ortamı hazırlayan yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Oryantiring, genç bir branş olmakla birlikte son yıllarda biraz daha yükselen bir trende geçti. Tam bir aile sporu. Eğlenceli, heyecanlı ve zeka gerektiren bir spor. Akademik başarıya da etkisi olan muhteşem bir doğa sporu." ifadelerini kullandı.
Yarışmada dereceye girenlere ödüllerini; Vali yardımcısı Murat Kahraman, Ula kaymakamı Mehmet Rıdvan Doğan, Menteşe kaymakamı Mehmet Eriş, Ula belediye başkanı Özay Türkler, Muğla Gençlik ve Spor il Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Tekin Çolakoğlu, Federasyon Yönetim ve diğer kurul üyeleri ile yerel yöneticiler verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.