Türk takımlarının grup maçları bugün başlayacak

Türk takımlarının grup maçları bugün başlayacak

Türk takımları UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde 2023-24 sezonunda grup aşamasına bugün oynayacakları maçlar ile başlayacak

Turnuvada mücadelede eden Türk takımları Fenerbahçe ile Beşiktaş’ın yanı sıra, ilk haftanın kalan karşılaşmaları, oynanacak. H Grubu ilk maçında sarı lacivertli ekip, Danimarka ekibi Nordsjaelland’ı 19.45’te ağırlayacak. Siyah-beyazlılar ise D Grubu’nda Belçika’nın Club Brugge takımıyla TSİ 22.00’de deplasmanda karşılaşacak.

LİDERLER ÜST TURA ÇIKACAK

8 grupta 32 takımın mücadele edeceği turnuvada, grup liderleri doğrudan son 16 turuna kalacak. Grup ikincileri ise UEFA Avrupa Ligi’nde gruplarını 3. sırada tamamlayan takımlar ile play-off maçlarına çıkacak.

FENERBAHÇE EVİNDE BEŞİKTAŞ DEPLASMANDA BAŞLAYACAK

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ilk maçında bugün Danimarka'nın Nordsjaelland ekibini konuk edecek.

Ülker Stadı'nda saat 19.45'te başlayacak müsabakayı Macar hakem Gergo Bogar yönetecek.

Bogar'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Theodoros Georgiou ile Balazs Szalai yapacak. Karşılaşmada Ferenc Karako ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nun ilk haftasında bugün Belçika ekibi Club Brugge'e konuk olacak. Jan Breydel Stadı'nda oynanacak karşılaşma, TSİ 22.00'de başlayacak. Belaruslu hakem Aleksei Kulbakov'un yöneteceği müsabaka, Exxen platformundan canlı yayımlanacak.

Siyah-beyazlılar, D Grubu'nda Club Brugge'ün yanı sıra İsviçre ekibi Lugano ve Norveç temsilcisi Bodo/Glimt ile mücadele edecek.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.