Tümosan Konyaspor’a transfer yasağı geldi

Tümosan Konyaspor’a transfer yasağı geldi

Tümosan Konyaspor FIFA’daki dosyaları nedeniyle transfer yasağı cezası aldı.

Yeşil-beyazlı ekibe FIFA'dan 27 Şubat tarihinden geçerli olmak üzere 3 dönem transfer yasağı geldi. Bu yasakla birlikte Süper Lig ekibi 2024/25 yaz ve kış transfer dönemlerinin yanı sıra 2025/26 sezonu yaz transfer döneminde de sorun yaşadığı oyunculara paralarını ödemediği takdirde transfer yapamayacak.

FIFA’DA 7 DOSYA VAR
Konyaspor başkanı Ömer Korkmaz, yeşil-beyazlı kulübün bazı oyunculardan dolayı FIFA’da 7 dosyası olduğunu ve bunların ilk etapta ödenmesinin kolay olmadığını söyledi.
Konu ile ilgili konuşan başkan Ömer Korkmaz, "Bizim dönemimizde ayrılan futbolcularda oldu. Hepsiyle de anlaşarak ayrıldık. FIFA'da olan dosyalardan biri de Muric'in bonservisi bedelinin yarısının ödenmemesi oldu. Muric’in bonservisinin yarısı ödendi yarısı ödenmedi. Konu FIFA’ya gitti. Kulübün burada bir cezası var. M’poku dosyası önümüzde var. Açık olmak gerekirse bu dosyaları kapatma şansımız yok. Bizi diri tutacak ödemeleri yapmayı amaçlıyoruz. Kulüp ilerleyen zamanlarda ceza almasın diye dosya sayısını azaltmaya çalışıyoruz. FIFA'lık olan durumlarda rakamdan ziyade dosya sayısı önemli. Şu an 7 civarında dosyamız var" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum