Tümosan Konyaspor  kazanmayı sevdi

Tümosan Konyaspor kazanmayı sevdi

Tümosan Konyaspor lige verilen arada da kazanmaya devam etti. Ligde 4 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik alan yeşil-beyazlı ekip oynadığı özel maçta Gençlerbirliği’ni de 2-0 yendi

Geride kalan 4 haftada ligde başarılı bir performans gergileyen Tümosan Konyaspor hazırlık maçında galip gelmesini bildi. Yeşil-beyazlı ekip Trendyol Süper Lig'e verilen milli arada 1. Lig ekibi Gençlerbirliği ile hazırlık maçında karşılaştı ve sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Kayacık Tesisleri'nde oynanan karşılaşmaya Tümosan Konyaspor; Paul Bernardoni, Cebrail Karayel, Adil Demirbağ, Uğurcan Yazğılı, Yasir Subaşı, Steven Nzonzi, Oğulcan Ülgün, Louka Prip, Yunus Mallı, Marlos Moreno ve Konrad Michalak on biriyle başladı.

Karşılıklı ataklar ile geçen ilk yarıda gol sesi çıkmadı.

Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic ikinci 45 dakikada Kahraman Demirtaş, Ahmet Oğuz, Soner Dikmen, Robert Muric, Metehan Mert, Mehmet Ali Büyüksayar, Semih Kocatürk ve U17 takımının kalecisi Egemen Aydın'a görev verdi.

Konyaspor, 68'inci dakikada Robert Muric'in asistinde Soner Dikmen'in ayağından golü buldu ve 1-0 öne geçti. 77'inci dakikada ise Louka Prip, düzgün bir vuruş yaparak skoru belirledi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca takımımız, hazırlık karşılaşmasını 2-0 kazandı.

RİZE MAÇI HAZIRLIKLARI BUGÜN YENİDEN BAŞLAYACAK

Konyaspor'a bir günlük ödül!

Tümosan Konyaspor'da, milli arada Gençlerbirliği ile oynanan maçın ardından futbolculara izin verildi. Yeşil-beyazlı ekip dünü izinli geçirdikten sonra bugün saat 18.00'da Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri'nde bir araya gelecek.

Öte yandan yeşil-beyazlı ekipte milli takımlarında olan oyuncuların Çarşamba gününden itibaren takıma katılması bekleniyor.

16 Eylül Cumartesi günü MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak Konyaspor-Rizespor maçı saat 17.00'de başlayacak.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.