TÜFAD “Karababa” dedi

TÜFAD “Karababa” dedi

TÜFAD, 12. Olağan Genel Kurulu Çarşamba günü yapıldı. Tuncay Şimşek, İsmet Karababa ve Selçuk Buğdaycı'nın aday olduğu yarışı 115 oy alan İsmet Karababa kazandı.

TÜFAD, 12. Olağan Genel Kurulu Çarşamba günü yapıldı.  Tuncay Şimşek, İsmet Karababa  ve  Selçuk Buğdaycı'nın aday olduğu yarışı 115 oy alan İsmet Karababa kazandı. Futbol sahalarında birbirine rakip olan antrenörler önceki gün gerçekleşen olağan genel kurulda bu kez başkanlık için yarıştı. Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Konya Şubesi’nin (TÜFAD), 12. Olağan Genel Kurulu Çarşamba günü Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü salonunda yapıldı. İsmet Karababa, Tuncay Şimşek ve Selçuk Buğdaycı başkanlığında yarışan üç listeden kazanan İsmet Karababa'nın listesi oldu. Olağan Genel Kurula 400'e yakın kayıtlı delegeden 288 delege katıldı. Merkez ve ilçelerin yanısıra Konya'ya bağlı olan Karaman'dan gelen üyeler yeni başkanı belirlemek için oy kullandı.

Seçimli Genel Kurula TÜFAD Ankara Genel Merkez Delegesi Osman Tezcan, TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar, ASKF Başkan yardımcıları Mehmet Günbaş ile Faruk Hatipoğlu,  Türkiye Halter Federasyonu Genel sekreteri Mevlüt Ataseven ve TÜFAD üyesi antrenörler ve  çok sayıda futbol adamı katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda daha sonra başkan adayları sırayla kürsüye geldi. 288 delegenin oy kullandığı seçimde İsmet Karababa 115 oy, Tuncay Şimşek109oy, Selçuk Buğdaycı ise 60 oy topladı, 4 oy ise geçersiz sayıldı. İsmet Karababa başkan olduktan sonra yaptığı açıklamada, “Futbol bütünü içerisinde antrenörler önemli yere sahiptir. Antrenörlerin her alanda desteklenmesi taraftarıyım” dedi. Karababa ayrıca, “TÜFAD’ın huzuru ve birlikteliği futbolumuzu oluşturan katmanların başarıya giden yolunu aralayacaktır. Bu nedenle başta antrenör arkadaşlarımız olmak üzere futbol ailesini oluşturan, bana destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.