Transferlerimiz devam edecektir

Transferlerimiz devam edecektir

Atiker Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk: Birçok kulüpte transfer konusunda yaprak kıpırdamazken, biz takımımıza önemli oyuncular kazandırdık ve kazandırmaya da devam edeceğiz

Atiker Konyaspor’da Başkanı Hilmi Kulluk yeni sezon hazırlıklar ve transfer çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Hilmi Kulluk'un açıklamaları şu şekilde:

Çabamız tek kuruşu heba etmemek

“ Sezonun ilk maçına hazır vaziyette girmek istiyoruz. Bunun için elimizden gelen gayreti yönetim kurulu üyelerimizle birlikte gösteriyoruz. Amacımız kulübümüzün bir tek kuruşunu heba etmeden, isabetli ve uzun vadede kendilerinden maksimum düzeyde faydalanabileceğimiz transferleri kadromuza dahil etmek. Bu doğrultudaki çabalarımızın taraftarlarımız ve basınımız açısından da ‘olumlu ve doğru adımlar’ olarak değerlendirilmesi bize güç vermektedir

Herkes şunu iyi bilsin ki; Atiker Konyaspor Yönetim Kurulu olarak kulübümüzü karşılığı olmayan borçlanmanın içine sürüklemeden, geleceğimizi bugün bir çok Süper Lig takımında olduğu gibi ipotek altına almadan, akl-ı selim hareket ederek mücadele gücü, seyir keyfi yüksek bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Bunun için hangi mevkide nasıl bir futbolcuya ihtiyacımız var ise en kısa ve kulübümüz açısından en uygun zamanda camiamıza kazandırmaya kararlıyız. Bugüne kadar diğer takımların büyük bir bölümü transfer dönemini büyük bir suskunluk içinde geçirirken Uğur Demirok, Ertuğrul Taşkıran, Yehven Opanasenko, Marko Jevtovic gibi önemli ve kaliteli isimleri kadromuza kattık. Bu konuda çalışmalarımızı herkesin bilgisi dahilinde ve koordineli bir şekilde sürdürüyoruz.

KALİTELİ BİR KADROYA SAHİBİZ

Sayın hocamızın da ifade ettiği üzere kaliteli bir kadroya sahibiz. Futbolcularımızın, geçtiğimiz sene ortaya koyduğu performansın çok çok üzerine çıkacaklarına inanıyoruz. Mevcut kadroya dahil ettiğimiz/edeceğimiz futbolcularımızın ilk seneleri olmasına rağmen tıpkı Skubic, Milosevic ve diğer yeni transferlerimiz gibi uzun süredir yeşil beyaz forma için ter döken aidiyet hissi kazanmış ya da Türkiye’deki ilk sezonlarında gol krallığı yaşayan, üst düzey futbol oynayarak önemli takımlara transfer olan oyuncular gibi kısa zamanda uyum sağlayacaklarına inanıyoruz.

SIKI BİR ÇALIŞMA İÇERİSİNDEYİZ

Aramıza yeni katılacak futbolcuların da en az mevcut oyuncularımız gibi üst düzey kaliteye sahip isimler olması noktasında sıkı bir çalışma içindeyiz. Bu konudaki temaslarımızı nihayete erdirip transferlerimizi Türkiye ve Avrupa’daki önemli takımların tercih ettiği Hollanda’daki kamp yerimize göndereceğiz ve böylelikle sezonun ilk maçına hazır hale geleceğiz.

CAMİAMIZA GÜVENİYORUM

Son olarak; hocamıza, teknik heyetimize, futbolcularımıza, aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza ve camiamıza güveniyorum. Bu sezon heyecan verici bir Atiker Konyaspor izleteceğimize olan inancımızı artırarak koruyorum. Tüm yönetici arkadaşlarımızla birlikte özellikle transfer komitesinde yer alan ve yarın da kamp çalışmalarını yakından takip etmek üzere Hollanda’ya gidecek olan başta ikinci başkanımız Selçuk Aksoy olmak üzere, başkan yardımcımız Abbas Kılınç, As başkanlarımız Osman Koçak ve Mustafa Aydınalp’e teşekkür ediyorum.

Bütün mesaimizi, gücümüzü, sevgimizi Konyaspor’umuzun âli menfaatleri için seferber ettiğimizi bir kez daha ifade ediyor, yeni sezonun camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.