Transferde son saatler bir transfer daha gelecek mi ?

Transferde son saatler bir transfer daha gelecek mi ?

Tümosan Konyaspor için transferde son saatler yaşanıyor. Ara transfer dönemini hareketli geçiren yeşil-beyazlı ekip şuana kadar sekiz futbolcu ile sözleşme imzaladı.

Konyaspor transferin son dakikalarında bir fırsat transferi gerçekleştirebilir. Yeşil-beyazlı taraftarlar merakla transferin son dakikalarını bekliyor. Futbolda ara transfer olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi 9 Şubat'ta sona erecek. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun daha önce aldığı karara göre, 11 Ocak'ta başlayan ara transfer dönemi bu gece saat 23.59'da tamamlanacak.
TRANSFERİN EN HIZLI TAKIMI
Tümosan Konyaspor şuana kadar Süper Ligde transferin en hızlı takımları arasında yer aldı. Yeşil-beyazlı ekipte yönetim büyük bir risk alarak 8 futbolcu ile sözleşme imzaladı. Konyaspor kaleci Slowik, Boateng, Ethemi, Ndao, Sambou, Damjanovic, Niangbo ve Hadebe ile sözleşme imzaladı.
Yeşil-beyazlı ekip 8 oyuncu transfer ederken kaleci Bernardoni Nelson Oliveira ve Robert Muric ile yollarını ayırdı. Konyaspor’da Francisco Calvo sözleşme gereği serbest kalırken sezon bayşında Trabzon'dan kiralanan Emrahan Gedikli de İstanbulspor’a kiralandı
Konyaspor kadrosundaki yabancı kontenjanından dolayı mevcut yabancı oyunculardan en az biri ile yollarını ayırmak zorunda. Niko Rak’ kiralamayı planlayan Konyaspor yönetimi Bruno Paz ile de yollarını ayırmak istiyor. Bu konudaki gelişmelerin ilerleyen saatlerde kamuouyla paylaşılması bekleniyor

SAİT ÇELİK

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.