Transfer hareketlendi

Transfer hareketlendi

Konyaspor’da transfer hareketlendi.ilk olarak Bajic’e imza attıran yeşil-beyazlı kulübün sol bek mevkisi için biri yerli biri yabancı olmak üzere 2 isimle temasta olduğu ifade edildi.

 

 

Konyaspor, Gençlerbirliği'nde forma giyen deneyimli sol bek Alper Uludağ ve Makedonya'da Akademija Pandev kulübünde forma giyen 23 yaşındaki kanat oyuncusu Ljupco Doriev ile görüştüğü ifade edildi.

Makedon basınındaki haberlere göre, başarılı bir sezon geçiren genç futbolcuyu Türkiye'den birçok takım isterken, Doriev için önde olan kulübün ise Konyaspor olduğu yazıldı.

Doriev'in menajeri de yaptığı açıklamada Türkiye'den gelen tekliflerin olduğunu söylerken, bu kulüplerin Trabzonspor, Yeni Malatyaspor, Kasımpaşa, Rizespor ve Atiker Konyaspor olduğu öğrenildi. Konyaspor'un Makedon futbolcuları Zuta ve Jahovic'in, Doriev'in transferinde aracı olacağı ve bu sebeple 23 yaşındaki futbolcunun Konyaspor'a transfer olma ihtimalinin daha yüksek olduğu ifade edildi.

LJUPCO DORİEV KİMDİR?

Ljupco Doriev 23 yaşında ve 1.86 boyunda. Ljupco Doriev sol kanatta forma giyerken, aynı zamanda sağ kanat ve forvet arkasında da görev yapabiliyor. Makedonya'da Akademija Pandev takımında forma giyen Ljupco Doriev, geçen sezon ligde oynadığı 30 maçta 16 gol attı ve 2 asist yaptı.

ALPER ULUDAĞ İHTİMALİ DAHA YÜKSEK

Konyaspor, Gençlerbirliği'nde forma giyen deneyimli sol bek Alper Uludağ transferinde büyük aşama katetti. Bonservisi elinde olan ve Konyaspor'da oynamaya sıcak bakan 28 yaşındaki sol bek ile yıllık ücret konusunda küçük pürüzlerin kaldığı belirtildi.

Uludağ, geçen sezon Gençlerbirliği ile Süper Lig'e çıkma sevinci yaşarken, forma giydiği 31 maçta 4 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.