Transfer harekatı başlıyor

Transfer harekatı başlıyor

Atiker Konyaspor’da transfer hareketliliği bugün itibari ile başlayacak. Yeşil-beyazlı ekibin transfer komitesi bugün Konya’ya gelecek teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile transfer konusunda kapsamlı bir toplantı gerçekleştirecek

Yeni sezonda 3 kulvarda mücadele edecek Atiker Konyaspor’da transfer hareketliliği bugün itibari ile başlayacak.  Teknik direktör  problemini Mustafa Reşit Akçay ile çözen Yeşil-beyazlı yönetim bugün teknik adamla kapsamlı bir transfer toplantısı gerçekleştirecek.

AKÇAY İLE TRANSFER TOPLANTISI YAPILACAK

İmza töreninin ardından özel nedenlerden dolayı önce Trabzon’a giden Mustafa Reşit Akçay bugün yönetim ile kapsamlı bir transfer görüşmesi gerçekleştirecek.  Yeşil-beyazlı ekibe uygun olabilecek oyuncuları listesine alan Mustafa Reşit Akçay yönetimle bu isimler hakkında görüşecek. Akçay, hafta başından itibaren transfer çalışmalarında yoğunlaşacak. Gündeminde birçok futbolcu ismi bulunan Atiker Konyaspor transfer komitesi bu sezon taraftarın gönlünü kazanacak bazı isimleri kadrosuna katmak ve UEFA Avrupa Ligi’nde de başarılı olabilecek bir kadro oluşturmak istiyor.

REŞİT AKÇAY ŞENOL GÜNEŞ İLE GÖRÜŞTÜ

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, memleketi Trabzon'daki Şenol Güneş ile görüştü. Atiker Konyaspor'da göreve gelen Mustafa Akçay, Trabzon'daki Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile iftar yemeğinde buluştu. Yemeğe Trabzonspor eski Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ile Trabzon spor camiasının önemli isimleri katıldı. İftar yemeğinde Mustafa Akçay'ın Şenol Güneş ile transfer konusunda görüştüğü öğrenildi. Akçay'ın Beşiktaş'ta az süre alan bazı isimleri transfer etmek istediği belirtildi.

İSKELET KADROYU KORUMAK İSTİYOR

Mustafa Reşit Akçay takımın iskeletinin bozulmasını istemiyor. Ancak oyunculara gelen transfer teklifleri ise akılları karıştırıyor. Defansın vazgeçilmez oyuncuları Jagos Vukovic, Nejc Skubic  ve Barry Douglas’a transfer tekliflerinin  olduğu belirtiliyor. Bu oyuncuların satılması halinde yeniden bir defans hattı oluşturulması gerekecek.  Orta sahanın başarılı isimleri Ömer Ali ve Deni Milosevic’in gitmesi ise orta sahanın gücünü düşürmüş olacak.  Yeşil-beyazlı ekibin gol yollarındaki en etkili oyuncusu Riad Bajic’in satılması ise hücumdaki etkiyi azaltacak. Bu oyuncuların takımdan ayrılması halinde Atiker Konyaspor’un 9-10 tane önemli transfer yapması gerekecek.

SÖZLEŞME YENİLENMESİ BEKLENMİYOR

Atiker Konyaspor’da 6 oyuncunun sözleşmesi sezonun bitmesiyle beraber sona erdi. Süper Lig’de sezonun bitmesiyle beraber gözler transfere çevrildi. Konyaspor’da Kaya Tarakçı, Mehmet Uslu, Dimitar Rangelov, Alban Meha, Kibong Mbamba’nın sözleşmesi sona erdi. Bu oyuncularla sözleşme yenilenmesi beklenmiyor.

YÖNETİM KADROYU GÜÇLENDİRMEK İSTİYOR

Atiker Konyaspor yönetimi yeni sezonda 3 kulvarda mücadele edecek güçlü bir kadro oluşturmak istiyor. Yeşil-beyazlı ekibin transfer komitesi çalışmalarını bu yönde sürdürüyor. Geçtiğimiz  sezon  ilk Avrupa tecrübesini yaşayan Atiker Konyaspor 2.sezonunda bu arenada başarılı olmak istiyor. son 3 sezondur büyük başarılar yakalayan takımın iskeletini bozmadan yapacağı kaliteli nokta transferler ile yeni sezonda Avrupa, lig ve kupada başarılı olmak istiyor

FERHAT TÜRKOĞLU    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.