Traktör fiyatlarına 500 bin lira indirim! İşte geçerli olduğu modeller

Traktör fiyatlarına 500 bin lira indirim! İşte geçerli olduğu modeller

Türkiye'de çiftçilere müjdeli haber verildi. Traktör fiyatlarına 500 bin liraya varan indirim uygulandı. İşte kampanyanın detayları...

Ekonomik krizin etkileriyle Türkiye'de dolar kuru 30 lirayı aştı. İthalatın çok yüksek olduğu ülkede her ürün dövize bağlı. Bu yüzden dolar ve euro yükseldikçe her ürüne zam geliyor.

traktor.jpg

Söz konusu zamlardan en çok etkilenen ise çiftçiler. Üretim yapmak için büyük uğraş veren üreticilerin başı döviz kurunun yükselişiyle dertte.

hollano.jpg

GÜBRE VE TRAKTÖR FİYATLARI UÇTU

Gübre fiyatlarına ve traktör fiyatlarına defalarca zam geldi. İşlerin kolaylaşması için traktörlerin önemi çok büyük. O yüzden çiftçi elindeki imkanlar doğrultusunda daha iyi traktörleri satın almak istiyor. Son yıllarda traktör fiyatlarına gelen dev zamlar ise üreticiyi olumsuz etkiledi. Özelliklerine göre 1 milyon liradan başlayan traktör fiyatları 10 milyon liraya kadar yükseliyor.

traktvr.jpg

SIFIR KİLOMETRE TRAKTÖRLERE 500 BİN LİRA İNDİRİM

Son olarak New Holland traktörlere bir indirim uygulandı. Söz konusu indirim 5 traktör modelinde ay sonuna kadar geçerli olacak. Normal fiyatı 2 milyon 843 bin lira olan bir traktör indirimle 2 milyon 350 bin liraya satılacak. Yani 500 bin liraya yakın bir indirim uygulanacak. Kampanyayı Manisa’daki Nazıroğlu Traktör New Holland Yetkili Bayi düzenliyor.

Bunun dışında indirim uygulanan diğer traktörler şu şekilde:

hev-holland.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum