Trabzonspor maçının biletleri bugün satışa çıkacak

Trabzonspor maçının biletleri bugün satışa çıkacak

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor'u konuk edecek.

3 Nisan Çarşamba günü saat 20.30’da MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak maçın biletleri satışa çıkıyor. Karşılaşmanın biletleri, 27 Mart Çarşamba günü saat 11.00 itibarıyla satışa sunulacak.

100 ila 750 lira arasında değişen karşılaşmanın biletleri http://passo.com.tr ve Passo gişelerinden satılacak.

“ANNE BENİ MAÇA GÖTÜR” PROTOKOLÜ İMZALANDI

Konyaspor Ve Konya İl Millî Eğitim Müdürlüğü Arasında “benim Şehrim, Benim Konyasporum Anne Beni Maça Götür”iş Birliği Protokolü imzalandı.

Konya İl Millî Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Tümosan Konyaspor ve Konya Millî Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan iş birliği protokolü ile Müdürlüğümüze bağlı tüm kurumlarda öğrenim gören öğrencilerin; özgüven ve sorumluluk duygularının gelişmesi, yeni ilgi alanları oluşturması, millî, manevî, ahlakî, insanî ve kültürel değerleri kazanması için sosyal ve sportif faaliyetlere ilgisinin artırılması, sağlıklı spor kültürü geliştirmesi amaçlanmaktadır.

130.png

Bu doğrultuda anne, çocuk, kadın ve dezavantajlı gruptaki bireylerin katılabileceği etkinlikler düzenlenecektir. 3.04.2024 tarihi saat 20:30 da yapılacak Konyaspor – Trabzonspor maçına katılmak isteyen öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve ailelerinin Passolig kartlarına ücretsiz maç bileti yüklenecektir. Bilet yüklenmesi için 01.04.2024 tarihi saat 12:00'e kadar bilgi girişlerinin link üzerinden yapılması gerekmektedir.

Dikkat Aktif Passoligi Olmayanlara Bilet Yüklenmeyecektir. 7 Ve 7 Yaş Üstü Tüm Başvurularda Güncel Passolig Olması Zorunludur. Passolig Olmadan Maça Giriş Yapılamamaktadır. Sorulara Zorunlu Yanıt Verilmesi Gerekmektedir. Katılımcı Bölümlerinde Boş Bırakılması Gereken Yer Varsa Rakamla 0 (Sıfır) Yazınız.

Biletleri cuma gününe kadar yüklenmeyenler 0 332 3531522 telefon numarasından Konyaspor Kulübü ile iletişime geçebilirler."ifadeleri kullanıldı.

SPOR SERVİSİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.