Torku Konya 3’te3 peşinde

Torku Konya 3’te3 peşinde

Lige iyi bir başlangıç yapan Torku Konyaspor Basketbol Kulübü deplasmanda oynayacağı Pınar Karşıya maçını kazanarak çıkışını devam ettirmek istiyor. Antrenör Aziz Bekir:İzmir’de galip gelebilmemiz için tüm enerjimizle akıllı oynayarak, istekli mücadele e

Türkiye Basketbol Liginde sezonun 3. Hafta maçında deplasmanda İzmir temsilcisi Pınar Karşıyaka ile karşılaşacak olan Torku Konyaspor Basketbol Kulübü zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Lige iyi bir başlangıç yapan yeşil-beyazlı ekip deplasmanda oynayacağı Pınar Karşıya maçını kazanarak çıkışını devam ettirmek istiyor.

RAKİP AVRUPA DA KAZANDI

Ligde 2’de2 yapan Pınar Karşıyaka önceki gün  Eurocup’ta deplasmanda karşılaştığı Buducnost Voli mücadelesinden 79-82 ayrılarak gruptaki ilk galibiyetini alarak sıralamada 3. sırada yer aldı. Yeşil-kırmızılı ekip Torku Konyaspor karşısına hem bu maçın morali hem de yorgunluğu ile çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip  Karşıyaka’nın bu durumunu avantaja çevirmek istiyor.Ligin 4 yenilgisiz takımından biri olan Torku Konyaspor Basketbol üçüncü haftada İzmir’de Pınar Karşıyaka’nın konuğu olacak. Bu önemli maçın hazırlıklarını Konya’da yaptığı antrenmanlarla sürdüren yeşil-beyazlı ekip çalışmalarında özellikle savunmaya ağırlık verdi.

İZMİR HER ZAMAN ZOR BİR DEPLASMAN OLMUŞTUR

Kendisi gibi yenilgisi bulunmayan Pınar Karşıyaka maçında istekli oynayarak ve enerjilerini sahaya yansıtarak kazanmak istediklerini belirten antrenör Aziz Bekir, “İzmir her zaman her takım için çok zor bir deplasman olmuştur. Bizim de hayalimiz Konya’yı böyle bir deplasman şehri yapmak. Özellikle bu sene ligde her takım birbirini yenebilir. Sonuçlar sürpriz olmaz. Rakibimiz hem ligde hem de Avrupa’da mücadele ettiği için farklı zorluklar yaşıyor. Biz de sezona iyi bir başlangıç yaptık. Şu ana kadar da bu maç için takımım yaptığımız antrenmanlarda oldukça hırslı ve iyi çalıştı. İzmir’de galip gelebilmemiz için tüm enerjimizle akıllı oynayarak, istekli mücadele etmemiz gerekiyor” dedi.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.