TOGG'a uyumlu şarj aletini Konya'da şubeleri olan market satıyor!

TOGG'a uyumlu şarj aletini Konya'da şubeleri olan market satıyor!

Türkiye genelinde TOGG'a yoğun ilgi var. Son olarak yerli otomobil TOGG'a uyumlu şarj aletini Konya'da şubeleri olan zincir market satma kararı aldı.

Türkiye genelinde elektrikli otomobile olan ilgi artmaya devam ediyor. Son olarak Türkiye ve Konya genelinde şubeleri olan market TOGG'a uyumlu şarj aletini satışa sundu.

TOGG teslimatlarının başlamasıyla vatandaş heyecana kapıldı. Türkiye'de TOGG satın almak isteyenlerin sayısı 300 bine yaklaştı. TOGG fabrika kapasitesi nedeniyle ilk etapta 20 bin kişiye teslimat yapacak. Bu teslimatlar 2024 yılına kadar devam edecek. TOGG'un şarj yöntemi de merak ediliyordu. Prizden şarj edilebilen TOGG'a hızlı şarj için ise istasyon gerekiyor. TOGG ve diğer marka elektrikli otomobillere uyumlu şarj aleti ise Konya ve Türkiye genelinde binlerce şubesi olan Bim marketlerinde satılacak.

solar-sarj-103-660x371.jpg

SATIŞINA BAŞLANDI

28 Nisan‘da satışa sunulan istasyon RGB LED ekranla geliyor. Solar şarj sistemleri solarçatı haricinde şebeke elektriğiyle de çalışıyor. BİM’de satışa sunulacak sistemde solar panellerin dahil olmadığını belirtmekte yarar var. 32 amper güç sunan istasyonda 9,7 inç boyutunda HD bir ekran bulunuyor. Ekran üzerinde ünite kolay bir şekilde ayarlanabiliyor. 5 metreye varan kabloyu bünyesinde barındıran istasyon Reddot tasarım ödülüne sahip. IP55 sertifikası sayesinde su sıçramalarına karşı da dayanıklı olan sistemde acil durdurma tuşu yer alıyor. -30 derece ve 50 derece arasında çalışabilen istasyonda 4x40A sigorta bulunuyor. 5 damarlı enerji kablosu olması durumunda 2 yıl garanti süresi sunan sistem işletme için kullanılması durumunda internet erişimi ve OCPP desteği sağlıyor. Bu hafta sunulacak sistem iki farklı kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler; tamamen veya kısmen LOG’un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz, çoğaltılamaz ve değiştirilemez.

bim-23-660x371.jpg

FİYATI AÇIKLANDI

Kurulumun da dahil olduğu şarj istasyonlarından ilki standlı olan model. Bu modelin fiyatı 38.950 TL olacak. Duvar tipi olan şarj istasyonun fiyatı ise 31.450 TL. Her iki şarj istasonu da peşin fiyatına 12 taksitle satın alınabiliyor. 2 yıl garanti süresine sahip olan şarj istasyonları 10 iş günü içinde ücretsiz olarak eve teslim ve montaj hizmetiyle geliyor. Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler; tamamen veya kısmen LOG’un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz, çoğaltılamaz ve değiştirilemez.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum