Tiryakioğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramını Kutladı

Tiryakioğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramını Kutladı

Gaziantep Ticaret Borsası ( GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Bağımsızlık mücadelesi yolunda ilk meş’alenin 19 Mayıs 1919 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Samsun’da yakıldı...

Gaziantep Ticaret Borsası ( GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Bağımsızlık mücadelesi yolunda ilk meş’alenin 19 Mayıs 1919 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Samsun’da yakıldığını belirtti.

Tiryakioğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutladığı mesajda, milli mücadelenin başladığı tarih olmasının yanı sıra Atatürk’ün, bu özel günü gençlere emanet etmesinden dolayı da ayrı bir anlam taşıdığına dikkat çekti. Tiryakioğlu, "Ecdadımızın inanç, azim ve cesaretle 97 yıl önce Samsun’da yaktığı kurtuluş meşalesi o dönemde istiklal mücadelemize ışık tuttuğu gibi şimdide güçlü Türkiye hedeflerimize yön vermekte. Büyük zorluklar ve yokluklar içerisinde atalarımızın canları pahasına destan yazarak bizlere emanet bıraktığı bu topraklarda milli birlik şuuru içerisinde ülkemizi hep bir adım daha ileri taşımanın gayreti ve sevdası içerisinde olmalıyız. Her yıl ilk günkü ruh ve coşkuyla kutladığımız bu anlamlı günün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından geleceğimizin teminatı gençlerimize armağan edilmesi ise ayrı bir değer ve önem taşımakta. Gençlerimizin bilinçli nesiller olarak yetişmesinde ve geleceğe en iyi şekilde hazırlanması noktasında toplum olarak ortak gayret ve çaba içerinde olmamız gerekiyor. Vatanına, milletine bağlı, manevi değerlerine saygılı, birbirine sevgiyle kenetlenen gençlerimizin ülkemizi müreffeh yarınlara taşıyacağına inancımız tamdır. Bu nedenle bu özel günü geleceğimizin teminatı gençlerimize armağan eden başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm halkımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.