Timsah hazırlığı

Timsah hazırlığı

Torku Konyaspor sezonun son maçında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip bu maçın hazırlıklarına başladı. Bu maçın ardından yeni sezon hazırlıkları hız kazanacak

Torku Konyaspor’da  Bursaspor maçı hazırlıkları  iki günlük izinin ardından dün başladı. Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan ettiği 33. hafta da 31 gol atıldı.

Ligin bitimine bir hafta kala 45 puanla 8. sıradaki yerini garantileyen Torku Konyaspor’da gözler, son hafta deplasmanda oynanacak Bursa maçına çevrildi.

Rize beraberliğinin ardından iki gün izin yapan yeşil-beyazlılar dün yeniden topbaşı yaptı. Hafta boyunca yapacağı antrenmanlarla Bursa maçına hazırlanacak olan yeşil-beyazlı takımda Marica ve kaleci Felgueras dışında eksik yok.

USLU TARAFTARA TEŞEKKÜR ETTİ

Mehmet Uslu, tüm sezon boyunca kendilerine destek veren taraftarlara son iç saha maçını kazanarak galibiyetle veda etmek istediklerini ancak başarılı olamadıklarını belirtirken, kendilerine teşekkür etti.

Uslu yaptığı değerlendirmede, "İçeride oynadığımız son maçı kazanmak istiyorduk. İlk yarı top bizde olmasına rağmen Ç.Rizespor A.Ş.'nin iki tane yüzde yüzlük gol pozisyonu vardı. Ama ikinci yarı oyun tamamen bizim kontrolümüz altındaydı. Gol atmak için her şeyi yaptık. Son dakikada golü bulduk. Belki daha erken gol atabilseydik galibiyetle ayrılabilirdik. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Önümüzde Bursaspor maçı kaldı. Oradan da iyi bir sonuçla dönüp, sezonu en iyi yerde tamamlayıp yeni sezona hazırlanacağız. Taraftarlarımız iyi günümüzde de kötü günümüzde de sezon başından bu yana hep yanımızda oldular. Onlara teşekkür ediyoruz. Bu sezon tartışmasız bu ligin en iyi taraftarı. Böyle de devam edeceğini umuyorum. İnşallah bundan sonraki yıllarda daha iyi bir Konyaspor izlettireceğiz" görüşlerine yer verdi.

YENİ SEZON ÇALIŞMALARI HIZ KAZANACAK

Ligi rahat bir yerde bitiren Torku Konyaspor’da, Bursa maçından sonra yeni sezon planlamasına geçilecek. Yönetim ve teknik kadro arasında yapılacak görüşmenin ardından iç transferde kalacak veya gidecek futbolcular belirlenecek. Ayrıca dışa transferde alınması istenilen futbolcularla temasa geçilerek yeşil-beyazlı renklere bağlanacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.