Tasarım Yarışmasından 6 Ödülle Birden Döndü

Tasarım Yarışmasından 6 Ödülle Birden Döndü

ECE Holding tarafından geçen sene satın alınan vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider markalarından ISVEA, dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından A'Design Award’ta 6 ödüle birden layık görüldü. Tüm dünyada en iyi tasarım...

ECE Holding tarafından geçen sene satın alınan vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider markalarından ISVEA, dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından A'Design Award’ta 6 ödüle birden layık görüldü.

Tüm dünyada en iyi tasarım ve tasarımcıları öne çıkarmak için düzenlenen A'Design Award yarışmasında geçen yıl 5 ödül alan İtalyan asıllı ISVEA, bul yıl ise ödül sayısını artırarak 6 ödüle birden layık görüldü. Biri Türk olmak üzere 4 kişilik tasarım ekibiyle yarışmaya katılan marka, tasarıma getirdiği inovatif yaklaşımı ile uluslararası jüriden büyük ilgi gördü. 52 yıllık İtalyan markası ISVEA’nın genç Türk tasarımcısı Sevil Acar, tasarladığı banyo dolapları ile 3 ödül birden alırken, markanın İtalyan tasarımcı Ettore Giordano’nun tasarımı seramik serisi de ödül alan diğer tasarımlar arasında yer aldı.

ISVEA adına ödülleri ISVEA Genel Müdür Yardımcısı Yakup Fırat ve tasarımcı Ettore Giordano birlikte aldı. 3 ayrı tasarımcıyla 5 ödül kazandıklarını söyleyen Yakup Fırat, "2014’te ödül sayımızı arttırarak 4 ayrı tasarımcımızla 6 ödüle layık görüldük. Tasarım kültürünü, ürün kalitesi ve farklı fonksiyonellik anlayışını Türk tüketicileri ile tanıştıran ISVEA ile önümüzdeki sene bu sayıyı daha da artıracağız. Ar-Ge’ye yaptığımız yatırım, tasarıma ve tasarımcıya verdiğimiz değer bize başarılı sonuçlar getiriyor. ISVEA; tasarım, kalite ve farklı fonksiyonel yaklaşımlarının yanı sıra; sağlık ve çevre dostu üretim bilinciyle de dikkat çeken bir marka olarak Türk tüketicisinden de tam not alıyor." dedi.

Ünlü İtalyan tasarımcı Ettore Giordano da "ISVEA ile birlikte 2015’te de fonksiyonel, farklı alanlar için farklı çözümler sunan, yenilikçi ve çevre dostu tasarımlar sunacak ve daha çok ödülle döneceğiz." diye konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.