Tarım Kredi'de bugün indirimin son günü! Tam 6 ürün ucuza satılıyor

Tarım Kredi'de bugün indirimin son günü! Tam 6 ürün ucuza satılıyor

Tarım Kredi Marketleri 6 ürünü ucuza satma kararı aldı. Bahsi geçen ürünlerdeki indirim için bugün son gün.

Türkiye'de market indirimlerini yakından takip eden milyonlarca vatandaş var. Enflasyon sürecinde fiyatı en çok artan ürün grubu gıda oldu. Bazı ürünlerin fiyatı son 2 yılda 10 kat arttı.

tk-333.jpeg

Temel ihtiyaç malzemelerini uygun fiyata satışa sunan marketler bu süreçte ilgi görüyor. Tarım Kedi düzenli indirim kampanyalarıyla vatandaşın ilgisini çekmeye devam ediyor. 2023 yılındaki son indirim kampanyası bugün sona eriyor.

indirim-3333.jpeg

2024 yılının ilk gününde sona erecek olan kampanya kapsamında 6 ürün uygun fiyata satılıyor. Bahsi geçen ürünler ise meyve sebze reyonunda yer alıyor.

İndirim kapsamında soğanın kilosu 7 lira 25 kuruşa, golden elmanın kilosu 22 lira 90 kuruşa, yerli muzun kilosu 26 lira 90 kuruşa, deveci armudun kilosu 25 lira 90 kuruşa ve portakalın kilosu 14 lira 50 kuruşa satılacak. Söz konusu fiyatları bazı vatandaşlar yüksek buldu. Ali Yüksel isimli vatandaş, "İndirim var dediler Tarım Kredi'ye geldim ama bu fiyatlara başka marketlerde de aynı ürünleri bulabiliyorum" sözleriyle durumu özetledi.

adsiz.jpg