Tarım Kredi kaliteli tereyağını 70 lira daha ucuza satma kararı aldı

Tarım Kredi kaliteli tereyağını 70 lira daha ucuza satma kararı aldı

Türkiye'de marketlerin yaptığı indirimleri yakından takip eden vatandaşlara müjdeli haber verildi. Süt ürünlerinin neredeyse yarı fiyatına satıldığını gören vatandaş seviniyor. Kaliteli kaşar ve

Türkiye'de ekonomik krizin etkisiyle alım gücü düştü. Vatandaş asgari ücretle ev kirasını, faturaları ve gıda giderlerini karşılamaya çalışıyor. Bu yüzden tasarrufa çok dikkat eden bir kitle oluştu. Market alışveriş listesi hazırlayan milyonlarca insan en ucuza nereden hangi ürünü satın alabileceğini araştırıyor.

yag-fiyati.jpg

Pandemi döneminde enflasyonla mücadele kapsamında kurulan Tarım Kredi Marketleri vatandaşın imdadına yetişiyor. İndirimleriyle dikkat çeken Tarım Kredi'nin ülke genelinde binlerce şubesi var.

indirim.jpg

Her hafta düzenli olarak indirim kampanyası düzenleyen markete yoğun ilgi var. Salı günlerine özel kampanyalarıyla gündeme gelen Tarım Kredi bu kez çok büyük bir indirime imza attı. Son zamanlarda en çok zam gelen ürünler listesinde yer alan tereyağına 70 lira indirim uygulandı.

tk-yag.jpg

Bu kapsamda 1 kilogram Sütaş tereyağı 245 liraya satılıyor. Sütaş'ın kendi satış sayfasında aynı yağın 315 lira olması dikkatlerden kaçmadı.

sutas-kndi-sitesin.jpg

Salı gününe özel 245 liraya satılan tereyağına yoğun talep gösterildiği öğrenildi. Bunun dışında bugün Tarım Kredi 1 kilogram kaşar peyniri de 199 liraya satacak.

tk-yag-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum