Taraftarlardan “Konyasporlular birlik oluyor” çağrısı

Taraftarlardan “Konyasporlular birlik oluyor” çağrısı

Sezon başından bu yana hakem hatalarına maruz kalan Atiker Konyaspor’da taraftarlar sosyal medyada kenetlendi.

Yeşil-beyazlı taraftarlar tarafından #KonyasporlularBirlikOluyor etiketi ile başlatılan kampanya kısa sürede etkili oldu ve Twitter’da Türkiye’nin en çok konuşulan olayları arasına girmeyi başardı.   Takım kaptanları Ali Çamdalı, Ali Turan ve Selim Ay da katılarak taraftarların başlatmış olduğu kampanyaya destek oldu.

TARAFTAR  ARMANIN PEŞİNDE

Atiker Konyaspor taraftarı, Cuma günü deplasmanda oynanacak kritik Gençlerbirliği maçı için Ankara’ya çıkarma yapacak Atiker Konyaspor taraftar grupları, Cuma günü deplasmanda oynanacak kritik Gençlerbirliği maçı için Ankara’ya çıkarma yapacak.

Yeşil-beyazlı taraftarlar, takımlarını bun zorlu randevuda yalnız bırakmayacak. Nalçacılılar Grubu, Cuma günü saat 15.00’de Kule Site AVM önünden sınırsız sayıda otobüsün kaldırılacağını açıkladı. Maç biletini Passolig Kartına tanımlatan herkese organizasyonun ücretsiz olduğu açıklandı.

Yeşil-beyazlı birçok taraftar da sosyal medyada bu deplasman için organize oluyor. Mücadelede bine yakın taraftarın yer alması ve deplasman tribününün tamamen dolması bekleniyor.

Birçok taraftar da YHT ve özel araçlarıyla Ankara’ya gidecek. Birçok taraftar, YHT için ek seferler konulmasını istiyor.

ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.