Taraftar takımını yalnız bırakmayacak

Taraftar takımını yalnız bırakmayacak

Konyaspor taraftarı sezonun ilk hafta maçında Ankaragücü karşısında takımlarına 20 bin kişiyle destek vermişti.

 

Yeşil-beyazlı ekip sevdalıları yarınoynanacak Antalyaspor maçında da takımlarını yalnız bırakmayacak. Antalyaspor taraftarı ile aralarında tatlı bir rekabet bulunan ve geçtiğimiz sezon yaptığı kareografi ile kırmızı-beyazlı taraftarlara gönderme yapan Konyaspor taraftarının bu maçta da stadyumu doldurması bekleniyor.

GEÇTİĞİMİZ SEZONA KAREOGRAFİ DAMGA VURMUŞTU

Geçtiğimiz sezonun 19. haftasında Konyasporlu taraftarlar Antalyaspor maçı öncesi yaptıkları koreografiyle dikkat çekmişti. Yeşil-beyazlı taraftarlar Antalyaspor’un Avrupa hayaline gönderme yaparak “ Bazen Sadece Bakarsın” diye pankart açarken koreografide Antlayspor’un taraftarları ve Konyaspor’un Avrupa macerası işlenirken maraton tribününde ise İstanbul Boğaz Köprüsüne açılan Konyaspor koreografisi yapılmıştı.

ANTALYASPOR TARAFTARI DA MAÇA GELECEK

Süper Lig’de geçen sezon uygulanan deplasman yasakları birer birer kalkıyor.

Ankaragücü'nden sonra Konyaspor ile Antalyaspor taraftarları arasındaki deplasman yasağı da kalktı. İl Spor Güvenlik Kurulu kararı gereği, 31 Ağustos Cumartesi günü oynanacak maça kırmızı-beyazlı taraftarlar girebilecek.

Deplasman tribünü bilet fiyatları 26 TL’den satılırken Antalyaspor taraftarları Konya’daki zorlu maçta takımlarını yalnız bırakmayacak.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.