Tamir Atölyesinde Elektrik Akımına Kapıldı, Ağır Yaralandı

Tamir Atölyesinde Elektrik Akımına Kapıldı, Ağır Yaralandı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde elektrik akımına kapılan bir kişi ağır yaralandı. Yaralı ambulansla kaldırıldığı özel hastanede tedavi altına alınırken durumunun ağır olduğu ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi. Olay Kışla Sanayi...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde elektrik akımına kapılan bir kişi ağır yaralandı. Yaralı ambulansla kaldırıldığı özel hastanede tedavi altına alınırken durumunun ağır olduğu ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Olay Kışla Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre babası Enver Ö.'ye ait motor tamir dükkanında çalışan Behlül Ö. (21) araba yıkama makinesi motor bloğunu yıkadığı sırada elektrik akımına kapıldı. Çevredekilerin olayı fark etmesi sonucu yardımına koştuğu Behlül Ö. elektrik kablosunun fişten çıkarılması ile akımdan kurtuldu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri ağır yaralanan ve elektrik akımı yüzünden ayak ve belinde yanıklar oluşan Behlül Ö.'ye işlk müdahaleyi yaptıktan sonra özel hastaneye kaldırdı. Özel hastane acil servisinde yapılan müdahalede Behlül Ö.'nün elektrik akımı nedeniyle vücudunda patlamalar olduğu ve yanıklar oluştuğu öğrenilirken, tedavinin yoğun bakımda sürdüğü bildirildi.

Olay yerine gelen polis ve olay yeri inceleme ekipleri, iş yerinde detaylı çalışma yaptı. Yapılan incelemenin ardından ekipler iş yerinden ayrıldı. Kazada kullanılan araba yıkama makinesinin sıcak su bölümün çalıştığı sırada 10 bin volt elektrik ürettiği öğrenildi.

Polis olayla ilgili tahkikat başlattı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.