Şükran Kaymak Mabeyn Köşkünde

Şükran Kaymak Mabeyn Köşkünde

Yemek kitabı Yazarı ve Sosyal Medya Fenomeni Şükran Kaymak, bir dizi ziyaret ve programlar için geldiği Konya’da Mabeyn Köşkü’ne konuk oldu

Yaptığı sosyal medya paylaşımları ile milyonlarca kitleye hitap eden aynı zamanda kitap yazarı olan Şükran Kaymak, Konya’da Mabeyn Köşkü işletmecisi Seyhan Taşbaşı tarafından ağırlandı. Mabeyn Köşkünde sevenleri ile bir araya gelen Kaymak, “Konya’da olmaktan çok mutluyum. Sizin gibi güçlü kadınlar bana enerji veriyor. Kadınlar her platformda güçlü olmalı ve ayaklarının üzerinde durmalıdır. Mabeyn Köşkü işletmecisi Seyhan hanımda bu restaurantta güzel bir örnek oluşturmuş. Kendisini tebrik ediyorum” dedi.

9-1.jpg

Mabeyn Köşkü işletmecisi Seyhan Taşbaşı ise, Şükran Kaymak ve gelen misafirlere teşekkür ederek, “Kadınların her alanda kendini geliştirmesi ve ayaklarının üzerinde durması gerekiyor. İşletmemiz hem kadın istihdamına katkı sağlıyor, hemde kadınların rahatça vakit geçireceği bir alan olarak ilgi görüyor. Bu süreçte bazı derneklerden ödül de aldık. Geliştirmeye devam ediyoruz” diye konuştu. Konuşmaların ardından program karşılıklı sohbetle devam etti, hatıra fotoğrafı ile son buldu.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum