Suç makinası kendi kafasına sıktı

Suç makinası kendi kafasına sıktı

Karaman'da, dur ihtarına uymayarak kaçan ve çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı bulunan 4 kişiden 1'i yakalanacağını anlayınca tabancayla kafasına ateş ederek intihar girişiminde bulundu.

Karaman'da, dur ihtarına uymayarak kaçan ve çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı bulunan 4 kişiden 1'i yakalanacağını anlayınca tabancayla kafasına ateş ederek intihar girişiminde bulundu. Alınan bilgiye göre, polis ekipleri, bir ihbar üzerine, Larende Mahallesi'nde Y.A. (23) yönetimindeki 42 JD 084 plakalı otomobili kontrol etmek için durdurmak istedi. ''Dur'' ihtarına uymayarak kaçan otomobil, Buğday Pazarı yanında polis ekipleri tarafından sıkıştırıldı. Bu sırada otomobilde bulunan M.D. (23), H.B (21) ve M.A. (23) araçtan inip kaçmaya çalışırken yakalandı. Otomobilden inmeyen R.E. (29) ise aracın arka koltuğunda tabancasıyla kafasına ateş ederek intihar girişiminde bulundu.
    
Ağır yaralanan R.E, Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. R.E'nin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.
    
Olayda kullanılan tabanca ile otomobilin yanında bulunan 1 pompalı tüfeğe el konuldu.
    
Öte yandan, intihar girişiminde bulunan R.E'nin ''ev ve iş yerleri ile otomobil hırsızlığından'' toplam 70 suç kaydının bulunduğu, 8 ayrı davadan 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası, 4 dosyadan da yakalama emrinin olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan diğer 3 kişinin de çeşitli suçlardan çok sayıda sabıkalarının bulunduğu bildirildi.
    
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.