Stanojevic’ten  yıldız oyuncuya kesik

Stanojevic’ten yıldız oyuncuya kesik

Tümosan Konyaspor’da sezona başında Kasımpaşa’dan transfer edilen Yunus Mallı sezonun 3. haftasında iç sahada oynanan Gaziantep FK maçında teknik direktör Aleksandar Stanojevic tarafından ilk 11’e alınmadı.

Sezon öncesi kampın yıldız oyuncuları arasında yer alan mallı sezonun ilk iki maçına ilk 11’de başlamıştı. İlk iki maçta da beklenini veremeyen Mallı İstanbulspor karşısında 57 dakika sahada kalırken Antalya deplasmanında ise 58. dakikada Stanojevic tarafından oyundan alındı. İki karşılmada da oyuncu yerini Alexandru Cıcaldau’ya bıraktı.
STANOJEVİC KESECEĞİNİN MESAJINI ANTALYA MAÇINDA VERDİ
Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Konyaspor’un deplasmanda konuk olduğu Antalyaspor maçının 58. dakikasında teknik direktör Aleksandar Stanojevic, oyundan Yunus Mallı’yı çıkartarak yerine Alexandru Cicaldau’yu sahaya sürdü.

whatsapp-image-2023-08-28-at-13-27-11.jpeg

Değişiklik için kenara gelen Yunus, hocasına elini uzattı. Ancak Sırp çalıştırıcı, oyuncunun performansından memnun kalmadığı için Yunus’un elini sıkmadı ve sert bir yüz ifadesi ile oyuncuyu yedek kulübesine gönderdi. Bu hareketi yapan Sırp teknik adam 10 numaralı futbolcuya Gaziantep maçında ilk 11’de şans vermedi. Yunus’un yerine ilk 11’de Galatasaray’dan transfer edilen Alexandru Cicaldau oynadı. Karşılaşmada 60 dakika sahada kalan Rumen oyuncu yerini tekrar Yunus Mallı’ya bıraktı. Mallı oyuna girdiği sürede de yine beklenen performansı gösteremedi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum