Stanojevic’ten istifa açıklaması

Stanojevic’ten istifa açıklaması

Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Hatayspor'a 3-1 mağlup olan Konyaspor'da Sırp teknik direktör Aleksandar Stanojevic, mücadeleyi değerlendirdi.

Top hakimiyeti ve oyun kurma konusunda problem yaşamadıklarını belirten Stanojevic, maçı ikinci yarıda yedikleri goller nedeniyle kaybettiklerini dile getirdi.
"BEN VAZGEÇEN BİR RUH DEĞİLİM"
Sırp çalıştırıcı, bir gazetecinin, "Görevinize devam etme ısrarınız sürecek mi?" şeklindeki sorusu üzerine ise şunları kaydetti:
"Öncelikle neden kariyerime devam etmemek gerektiğini bilmiyorum. Burada, geçen maça kıyasla sahaya daha iyi oyun ortaya koyduk. Aslında milli aradan sonra çok daha iyi şekilde geri döneceğimizi söyleyebilirim. Ben vazgeçen bir ruh değilim. Asla vazgeçen bir birey olmadım. Bugün 1 mağlubiyetten sonra neden vazgeçip terk edeyim bilmiyorum."
SON 4 MAÇTAN SADECE BİR PUAN ÇIKARDI
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında konuk olduğu Hatayspor’a 2-1 mağlup olan Tümosan Konyaspor’un galibiyet hasreti 4 maça çıktı.
Ligin 5. haftasında Rizespor’a evinde 2-1 mağlup olan yeşil-beyazlılar, daha sonra deplasmanda Ankaragücü ile 1-1 berabere kalırken, taraftarı önünde Beşiktaş’a 2-0 ve son olarak rakip sahada Hatayspor’a 2-1 mağlup oldu.
Ligin son 4 haftasında 3 mağlubiyet, 1 beraberlik yaşayan Konya ekibi, 11 puan kaybetti.
Ligde 9 puanda kalan Stanojevic’in öğrencileri, haftayı averajla 14.sırada tamamladı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum