Stanojevic Süper Lig’in zirvesinde

Stanojevic Süper Lig’in zirvesinde

Aleksandar Stanojevic'in çalıştırdığı Konyaspor, Süper Lig'in ilk 4 haftasında dikkat çekici bir performans sergiledi.TÜMOSAN Konyaspor, RAMS Başakşehir'i deplasmanda 1-0 yenerek milli araya ikinci sırada girdi.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Konyaspor'un başına geçen Aleksandar Stanojevic, yeni sezona dikkat çeken bir başlangıç yaptı.
Konyaspor, geride bıraktığımız sezonu 51 puanla 8. sırada tamamlarken bu kez hızlı bir giriş yaptı.
İlk 4 maçta İstanbulspor, Antalyaspor, Gaziantep FK ve Başakşehir ile kozlarını paylaşan Stanojevic'in öğrencileri topladığı 8 puanla kısa bir süre de olsa liderlik koltuğunda oturdu.
PERFORMANSIYLA LİGDEKİ EN BAŞARILI YABANCI HOCA
Nenad Bjelica ve Patrick Kluivert ile birlikte Süper Lig'deki 3 yabancı teknik adamdan biri olan Stanojevic'in ve oyuncuların, takım içerisindeki pozitif havadan çok memnun oldukları öğrenildi.
Stanojevic, performansıyla diğer yabancı teknik direktörler Bjelica ve Kluivert'ın önünde yer aldı.
Yeşil-beyazlı ekibin geçen sezonun devre arasında takımın başına getirdiği deneyimli çalıştırıcı, bu sezon ilk 4 haftada 2 beraberlik ve 2 galibiyet sonucu namağlup 9 takımdan biri oldu.
Sırp çalıştırıcı, söz konusu son 11 sezonda Aykut Kocaman (2016-17, 2019-20), Rıza Çalımbay (2018-19), Bülent Korkmaz (2019-20) ve İlhan Palut’tan (2021-22, 2022-23) sonra ilk 4 haftada mağlubiyet görmeyen bir başka teknik direktör olarak kayıtlara geçti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum