Stadyum kuşkusuz bir baş yapıt

Stadyum kuşkusuz bir baş yapıt

Torku Konyaspor'da başkanlık yapmış Mehmet Köseoğlu ve Numan Erkan, TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar'la bir araya gelerek, anıları tazelediler.

KONYASPOR'A SAHİP ÇIKILMALI

Torku Konyaspor'da başkanlık yapmış Mehmet Köseoğlu ve Numan Erkan, TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar'la bir araya gelerek, anıları tazelediler. Uzun zamandır Konya dışında bulunan Numan Erkan basından takip ettiği kadarıyla kulübün mali yapısındaki iyileşmenin kendisisini mutlu ettiğini söyledi. Yeni stadyum hakkında düşüncelerini açıklayan Numan Erkan, “Elinizde ne olduğundan çok nasıl kullandığınız önemli bence. Yeni stadyum tartışmasız bir baş yapıt. Ancak Konyalılarında hem yeni stadyuma hem de takıma sahip çıkmaları lazım. Ancak bu durumda Konyaspor düzlüğe çıkar.”

STAD GERÇEKTEN GÜZEL OLDU

Torku Konyaspor'un tarihinde ikinci kez şampiyon olmasında büyük emeği olan ve şampiyonluk sevinci yaşayan Mehmet Köseoğlu'da hem takımla ilgili hem de yeni stadla ilgili düşüncelerini açıkladı. Yeni stadın gerçekten çok güzel olduğunu bildiren Köseoğlu, “Burada en önemli konu stadı doldurmakdır” dedi. Yeni stadın muhteşem bir yapı olduğuna dikkat çeken Köseoğlu, “Stadımız harika bir stad oldu. Stadı doldurmak yöneticilerin işi. Bu da iyi sporcular transfer edilerek ve iyi bir hedef konularak gerçekleşir. Konyaspor yönetimi iskeleti koruyarak iyi iş çıkardı. Yapılan transferlerle de takım güçlendi. İnşallah beklentileri cevaplarlar.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.