Spor dolu Yaz başladı

Spor dolu Yaz başladı

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Yaz Spor Okulları Atatürk Spor Salonu’nda yapılan törenle faaliyetlerine resmen başladı. Yaz okulları 20 branşta faaliyet gösterecek

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen  Yaz Spor Okulları dün gerçekleştirilen törenle faaliyetlerine resmen başladı

Çocuk ve gençleri spora yönlendirmek amacıyla uygulanan, atletizm, badminton, basketbol, güreş, halter, judo, karate, masa tenisi, tenis, tekvando, voleybol, yüzme, halk oyunları, kick boks, bisiklet, jimnastik, hentbol, wushu, boks ve okçuluk branşlarında hizmet veren Yaz Spor Okullarımızın açılış töreni Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atatürk Spor Salonunda coşkulu ve yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan açılış törenine, Vali Yardımcısı Fazlı Akgün, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, sporcular, antrenörler ve davetliler katıldı.

Açılış konuşmasına davetlilere hoş geldiniz mesajıyla başlayan Vali Yardımcısı Akgün;     “Geleneksel hale gelen Yaz Spor Okulları açılışında bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Çocuklarımız ve gençlerimiz spor yaparak birbirleriyle kaynaşmanın, birlikte paylaşmanın ve sosyalleşmenin önemini daha iyi anlıyor. Gelecek nesillerimizin spor yapmasında her türlü olanağı sağlayan öncelikler Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ve sporcu ailelerine teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Halk Oyunları, Karate, Taekwondo ve Cimnastik Gösterileri yapıldı. Davetlilerin keyifle izlediği Yaz Spor Okulları açılış töreni sporcuların gösterilerinin ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.