So “Gol” şov  devam ediyor

So “Gol” şov devam ediyor

Tümosan Konyaspor Süper Lig’in 4.haftasında deplasmanda Başakşehir’i tek golle geçerek puanını 8’e yükseltti. Yeşil-beyazlı ekibin golcüsü Sokol Cikalleshi bu maçı da boş geçmeyerek takımına galibiyeti getirdi

Tümosan Konyaspor’da sezona müthiş bir başlangıç yapan Sokol Çikalleshi Başakşehir deplasmanını da boş geçmedi. Tecrübeli golcü 53. dakikada attığı tek golle takımına galibiyeti getirdi. Cikalleshi geride kalan 4 haftada alınan puanlarda büyük rol oynadı. Tecrübeli golcü 4 maçta 3 gol atarken bir de asist yaptı. Sokol’un bu performansı Yeşil-beyazlı camiada mutlulukla karşılandı. Konyaspor taraftarı maç sonunda tecrübeli golcüyü tribünlere çağırarak alkışladı.
KAZANMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Başakşehir karşısında attığı golle Süper Lig’deki gol sayısını 3'e çıkaran ve başarılı performansını sürdüren Sokol Cikalleshi, açıklamalarda bulundu.
Önemli bir galibiyet aldıklarını kaydeden Cikalleshi, "Benim gol atmamdan daha önemlisi takım kazanıyor. 4 maçtır kaybetmiyoruz. Bu iyi bir şey Ben çok mutluyum çünkü gol atıyorum. Çok zor bir maçtı. Başakşehir çok iyi bir takım ama yine kazandık. Allah’a şükür. Yola devam edeceğiz. Uzun bir maraton. Diğer maçlarda da kazanmak için çalışacağız. Şu anlık bizim taraftar ve şehir için durumlar iyi. Kazanmaya devam edeceğiz. Ben 8 senedir Türkiye’deyim. Geçen sezon Arabistan’a gittim ve Türkçeyi biraz unuttum. Şimdi iyi şekilde devam ediyor. Türkiye bana çok şey verdi. 8 senedir burada oynuyorum ve belki biraz daha oynayacağım. Bu sezon takımım Konyaspor’da daha iyi bir performans sergilemek istiyorum. Bu yüzden de çok çalışıyorum" diye konuştu.
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.