Skubic'ten Konyaspor ve Ali Çamdalı  yorumu

Skubic'ten Konyaspor ve Ali Çamdalı yorumu

Gazetemizin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken, Nejc Skubic’i Slovenya’daki işyerinde ziyaret etti.

Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken, Slovenya'da Konyaspor'un efsane sağ beki Skubic ile bir araya geldi. Konyaspor’u ve gündemi değerlendiren Skubic, mart ve nisan ayında Konyalılara bir sürprizi olacağına söyledi. Konyaspor’u yakından takip ettiğini belirten Skubic, “Futbolu bıraktıktan sonra spor ile olan ilgimi hiç kesmedim. Düzenli olarak spor yapmaya devam ediyorum. Konyaspor’un maçlarını takip ediyorum. Konyaspor’un şu an bulunduğu konumdan dolayı çok mutluyum. Eski takım arkadayım Ali Çamdalı’nın takıma sportif direktör olarak gelmesi Konyaspor açısından çok olumlu. Ali’nin çok iyi işler yapacağına eminim.

whatsapp-image-2023-09-05-at-14-41-11.jpeg

'KONYASPOR TARAFTARINI ÖZLEDİM'

Mart ve Nisan ayında Konya’ya geleceğim ve Konyaspor maçlarını izleyeceğim. Taraftarı tekrar görmek güzel olacak. Konyaspor şu an lige iyi başladı. Umarım bunu ligin sonuna kadar sürdürürler. Konyaspor için her zaman en iyisini diliyorum” dedi.

Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken ise, Skubic’i yeşil beyazlı taraftarın özlediğini belirterek, kendisiyle en sıka zamanda Konya’da maç izlemek istediğini dile getirdi.

SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum